Évértékelőt tart Orbán Viktor miniszterelnök 3-tól a Várkert Bazárban, amit az ellenzői sem akartak kihagyni. Folytatva az október 23-i hagyományokat, az Együtt Juhász Péter vezetésével fütyülést-sípolást szervezett. Az Attila és az Apród utca sarkán be is indult a füttykoncert, miközben 11 őrző-védő szakember a Valtontól kiszaladt sorfalat alkotni a tüntetőkhöz – írja a 24.hu.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amaramaistanna
Ötezer négyzetmétert lefoglaltak, lezárták a Lánc-hidat... ,és még kordont is vontak köré...de előbb utóbb , de szembe kell nézniük velünk, el kell számolniuk bíróság előtt a tetteikkel.
kiscsillag66
Jó unalmasan beszél, legalább amennyit hallgattam.
elnyomott
Biztos jól megijed.
Vagy inkább ő is fütyül erre az egészre. :-(
quadrocopter
Mesedélután a hordának! Mert megérdemlik! Szuervilis primkó rabszolgák, soha nem is lesznek mások! Az emberré válás nem a hordánál kezdődik, de ott végződik!
Nessy
Nem is tudom, miért fütyülik ki ezt az áldott jó embert! A kárpátok új géniuszát, Európa, sőt a világegyetem megmentőjét, akinek országlása alatt tejjel - mézzel folyó Kánaán lett kis hazánk. Igaz, most csak az árvíz, meg a belvíz folyik, továbbá napokig Orbán beszéde a csapokból.
bakegya
Remélhetőleg lesznek olyanok akiki hazakísérik a hordatagokat,nehogy eltévedjenek a ledes ragyogásban!
nyanya001
Ebből a hazugság cunamiból éppen elég lesz amit este megnézek
az RTL híradóba.Előtte bekészítem a hánytálat.
bakegya
...és mikor lőnek?...célját már elérte a horda...a történtek értelmében ,már a fellegekben járnak!!!
MAGYARORSZÁGOT EGYPÁRTRENDBEN ORBÁN OLIGARHÁBAN KISAJÁTÍTOTTÁK!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/10/ilyen-arokaso-sajat-nepet-akar-felaldozni-is-kesz-onzo-fsz-talan-meg-soha-nem-csimpaszkodott-ennek-a-nyomorult-orszagnak-
Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is készönző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába.
qxy
Emberek nem fütyülni kellene.Nincs valakinek valami olyan nemistudommi aminek távcső is van rajta??? az hatásosabb az is fütyül szépen.
qxy
Ezt el kell mesélnem. Dolgozunk azt az egyik kolléga.- Én megint az Orbánra fogok szavazni, mert az egy jó ember. .- munka abba hagy, szem kitáááágúl, mivan,??? .-Mire gondolsz barátom?? Mi jót tett?? .- Hát nem tudom, de biztos jó ember. .Na én erre. Na ilyen faszok kellenek az országnak bazzeg .Közbe vág, .- Nem is tudom mit tudnák tenni hogy az ország javára lehessek. Na erre meg a válaszom, halk nyugodt hangon a vállára téve kezem,.- hát úgy barátom, ha nem fogsz gyermeket csinálni mert ebből a te fajtátokból annyi van hogy a faszotok lenne egy bográccsal..- Nem értem.- Na ez az ezt nem is tudod érteni ha meg ha el magyaráznám, meg kell hogy őljelek.
Györe-Juhasz Eva
Az őrző-vèdők az anyjukba szaladjak,ne azok ellen akik pènzèből fizeti őket ez rohadèk bagázs
herczeg0210
Nekem ez a hely Ifjúsági Park marad örökre, mert sokat voltam ott ifjabb koromban. Sajnálom, hogy ilyen primitív hely lett, Bazár. Bazári majmokkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.