Mikola István, az Orbán-kormány egykori egészségügyi minisztere 2011 és 2014 között OECD-nagykövetként dolgozott Párizsban.

A 24.hu úgy értesült, Mikola nagyköveti fizetése mellett megtartotta magának a külügyminisztérium által a felesége után kiutalt pótlékot is. Erre akkor derült fény, amikor Fülemen Róza (a volt feleség) a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak jelezte, hogy az elvileg neki járó 1600 eurós (nagyjából félmillió forintos) havi juttatástól egy petákot sem látott.

Mikola havi juttatása egyébként több mint 5000 euró volt, tehát különösebben nem  nyomorgott. A kis mellékesként zsebrevágott pénz is az ő nyugdíjalapját növelte.

A válás is botrányos körülmények között zajlott. Mint korábban megírtuk, Mikola exneje azt állította, még saját, házasságba bevitt vagyontárgyait sem kapta vissza.

Mikola István jelenleg biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkárként havonta 1,1 millió forintot keres, mégis  – saját bevallása szerint – mindössze 300 ezer forintos megtakarítással rendelkezik.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Tudom, én vagyok a naiv, amikor erkölcsi tartást feltételezek ott, ahol sem erkölcs, sem tartás
nincs. Nagy túlélők vannak, örök megúszók. Nem is várható el, hogy egy puhatestű – jobb
esetben elő­gerinc húros – gerince megroppanjon, mert ami nincs, az nem roppan. Azt hiszem, onnan fogjuk felismerni az igazi változást, amikor ezek a figurák nem bukkannak fel az aktuális hatalom körül, nem kapnak újabb lehetőséget és zsíros koncot, hanem eltűnnek végre a pöcegödörben, ahová valók. Ez lesz a valódi rendszerváltás és csak remélni tudom, hogy én is megérem." Ez a szarházi a fidesz archetípusa (ősi) az igazi, népi-nemzeti-polgári-keresztény tróger árja. Hát már tényleg a szar húzza le a vécét (Hofi után szabadon).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Eladott Ország: Igen és jut 2 hetente akciós csirke farhátra is.
evacica
Ilyen egy igazi fidesz KDNP káder, egy Orbán bérenc! A saját feleségét is meglopja, hát akkor miért ne lopják a közpénzt! Ezek papolnak erkölcsről és tisztességről, hát fogalmuk sincs, hogy az mi! Egy erkölcstelen velejéig romlott banda az egész kormány és holdudvara!
glorianna
+ a fizetését érdemtelenül, a költségtérítését oktalanul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.