Se pontos szabály, se szigorú ellenőrzés nem köti a képviselők kezét az elszámolásban. Mindenki azt ír be, amit akar és a kormánypárti képviselőket még vsak kérdezni sem lehet, nem még felelősségre vonni, a hamis vagyonnyilatkozat miatt. Rogán Antal idei vagyonbevallásában egy bejegyzés alatt álló találmányt is feltüntetett. Ezt azonban saját korábbi közlése szerint tavaly már eladta. Felmerül a kérdés, vajon melyik nyilatkozat tükrözi a valós állapotot, hiszen a hamis képviselői „vallomásokat” semmi se tiltja.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy van, olyan mindegy, hogy mit vall be, ha senkinek sem koteles megmondani az IGAZAT.
karma1
Igy van, olyan mindegy, hogy mit vall be, ha senkinek sem koteles megmondani az IGAZAT.
Desischado
@karma1: Drágám, szerinted a tói tud igazat mondani? Belesülne, hiszen azt sem tudja, hogy hogyan kell!
bakegya
Ennyi bűnöző közt neki is helye van-ezt nem én mondtam-Magyarország MINISZTERELNÖKE ORBÁN VIKTOR JELENTETTE KI NYILVÁNOSAN,Nem csakkk mellette ÁLL KI-MINDEN LOPÓST SZERET ÉS MEG IS VÉD,MAGYARORSZÁG ÍGY ERŐSÖDIK!
quadrocopter
Meglepődnék ha pont egy szarházi tróger tenne tisztességes vagyonnyilatkozatot!
lampa laz
Ügyes üzletasszony cilike nem volt ott az idei story gálán?
Már egy elnyűtt függönye sincs, amit magára tekerhetett volna. Tavaly is az esküvői ruhájukba feszítettek. Már kezdem "hinni", h nincs is semmilye ennek a szegény parasztgyereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.