A baloldali-liberális nyilvánosság egy része azon pörög napok óta, hogy a Momentum Mozgalom mennyire elfogadhatatlan. Egy ismert és elismert szociológus szerint a nemzettudat emlegetése egyenes út a fajelmélethez. Az ismert oktatási szakértő, Trencsényi László pedig így: „Ha egy újszülött büdöset szarik, tisztába kell tenni! " „Ez a fickó Orbán újabb kiadásban. A Momentum pedig Fidesz 2. 0. Sajnálom azokat, akik bedőltek nekik” – írta Ara-Kovács Attila, DK elnökségi tag a mozgalom elnökéről, Fekete-Győr Andrásról. Az MSZP volt parlamenti képviselője, Török Zsolt úgy látja, a Momentum „vezetőinek szövege mögött egyre többen a Fideszt vélik felfedezni.” Közben nekilódultak az MSZP és DK közeli kattintásvadász blogok, amelyek féligazságokat és hazugságokat terjesztenek a még meg se alakult pártról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"A DK és az MSZP mit is ért el az elmúlt hét évben? Több tízezres tüntetések? Ja nem, azokat civilek szervezték. Korrupciós ügyek felderítése? Hoppá, azt az LMP, a PM és az Együtt képviselői csinálták. A netadó megakadályozása? Oh, nem, annak vezetőit ugyanígy támadták, ahogy bármilyen más, tőlük független ellenzéki alakulatét."

És milyen igaz!
Béla333
"Ez a gyűjtés egy látványos választóvonal. Akik támadják az aláírásgyűjtőket, akik nem bírnak néhány napot várni a piti pártpolitikai csatákkal, azok most megmutatják, mi az ő szerepük a nemzeti együttműködés rendszerében. Legfinomabb meghatározásuk sem több, mint hogy ők a rendszer hasznos idiótái."
RonaGyuri
csak a rend jedvéért:

Jó-indulatú butaság és figyelmetlenség

vagy a szokásos Schiffer – Fodor – TGM szerű álellenzékieskedés

Igencsak érdekes képet mutat a magukat ellenzékiként hirdető portálok „portfoliója” az un. Nolimpiai mozgalommal kapcsolatban. Túl a már a nem is annyira szép-emlékű SzDSz-esektől megszokott minden célt felülír hogy minden áron elmondjam saját mindenkitől különböző véleményemet fontosságán azt kell mondjam nagy divat a Demszky – Fodor féle egyenlő távolság dekrétum is.
Szóval, bár elvben ők is ellenzik az ország sorsát végképp kicsináló idétlen vállalkozást és úgy tesznek mintha aggódnának az aláírásgyűjtés miatt, de igazából sokban segítik ártunk és qurmányunk sumákolását. Nem, nem csak arra gondolok, hogy kabátlopás szintű álhírekkel bombázzák a kezdeményezőket, de a mondókájuk is ártalmas.
Miközben – okkal joggal – aggódnak a népszavazás kapcsán, a propagandájukkal is van bőven gond. Legfőképp a megfogalmazásokkal van gond. Mintának az index.hu-s esélylatolgatást hozom fel: „Ha kiírják és nem lesz érvényes és eredményes, de a nemek elsöprő többségben lesznek, akkor ugye politikai kötelessége a döntéshozóknak azt figyelembe venni, mert egyébként a miniszterelnök a saját kijelentést vonná kétségbe. Persze a köpönyegforgatáshoz neki több garnitúra is a rendelkezésére áll.
Ha kiírják és érvényesen lesz, győzhetnek a nemek, akkor azért van baj bőségesen! El kellene számolni a semmibe kilapátolt milliárdokkal,”.
Mi van? Ezek nem tudják, hogy mi a kérdés? Vagy direkt keverik a (hogy stílusos legyek a héten eltemetett nemzeti nagyságunk szavaival) a Gizikét a gőzekével!
A kérdés: „Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?”. Ergo ha a nemek lennének többségben az épp ellenkezőleg az olimpia támogatását jelentené! Ugye van valami abban, hogy ezt többre tartom egyszerű PISA szerű értetlenségnél! =))
aremy
@Béla333: igazad lehet ha az MSZPthö pirossal kiemeled. és tényleg te mindig a DK cseszteted. a mi meg a többi elnéző pártot illeti én még a futottak vagy futnak kategóriába sem! remélem hogy az emeszpé megy a levesbe nagyon megdolgoztak érte!!a pábeszéd meg már annyira kibeszélte magát hogy már magával "nem veled "sem áll szóba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.