Ha a Magyar Idők tulajdonosi köre vagy menedzsmentje hülyét akar csinálni magából, csak akkor érdemes perre vinniük a kétfarkúak által gyártott szatirikus kiadás ügyét – erre jut a magyarügyvéd blog.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenem, ez a per olyan gyonyoru lenne: a morc birosag elott felvonulna a verig sertett magyar idok stabja, meg a laza Kutyapart...

A biro meg elkezdi felolvasni a keresetet, amit a MI benyujtott, es elkezdi osszehasonlitani a Ketfarkuak cikkcimeit... Ha megallja a biro rohoges nelkul, akkor sajnos semmi humorerzeke, es elkaszalja a Ketfarkuakat, ... de ha vidamabban fogja fel a dolgot, akkor a MI bizony nagyon hulyere lesz veve, ugyhogy a magyarblognak igaza van...

Asszem, az ujsag meg varja az orbani huvelykujj allasat...:o))))

(A XVIII. keruleti onkorinak mar sikerult magat kozrohej targyava tenni amikor a Kutyusok elneveztek a nevtelen teret Bud Spencer-rol...:o)))))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/09/03/magyar-ketfarku-kutya-kormanyt-mutyisztan-elere/
A humor ellen nem sokat érnek az irdatlan hosszú és holt­unalmas cikkek. Az áltudományos
szöveg sem fog bejönni, hiába szedik elő sorra a sörhablehúzó ­szakon végzett szakértőket. A humor ellen nincs orvosság. A Kétfarkú most komolytalan dolognak tűnhet, de ahogy egyre közelebb jutunk a választás időpontjához, nagyon veszélyessé válhat a hatalom számára. Hogy a cikk elején említett írásból idézzek: trójai falónak bizonyulhat. A kormánypárt támogatottsága – minden propaganda ellenére – nem túlságosan magas. 1,5­2 millió szavazójuk van stabilan. A szavazóképes lakosságon belül nagyon magas azok aránya, akik változást szeretnének ugyan, de nincs olyan párt a jelenlegi palettán, amelyre a voksukat adnák. A szakértői kormány megoldás lehetne, de a választási törvény nem ad lehetőséget ilyesmire. Ha azonban van egy „üres párt”, amelyik képes lenne leváltani az Orbán ­kormányt, majd létre tudna jönni egy becsületes, jó szakemberekből álló kormány, az sokak számára megoldást jelentene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.