A 2,7 millió magyar nyugdíjas fejenként 10 ezer forintnyi karácsonyi Erzsébet-utalványa 27 milliárdba került a költségvetésnek, és további 540 millió plusz áfát fizetett a Magyar Államkincstár a kibocsátónak szolgáltatási díjként.  Világosan látható, aki persze akarja, miről szólt az egész történet.

Forrás: blog.atlatszo.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Így kell ezt csinálni, a nyugger meg megy a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárra, aki g..i és besúgó, szavazni.
Hellcat
Gyorsan még kitalicskáztak oda egy csomó pénzt amíg lehetett...mivel az idei cafeteri szabályzat szerint a böskének elbaszott magas adója lett így innentől csak az fogja kérni akinek elment az esze.
lusta
@Hellcat: Mindezekből világosan látható, nagyon kreatívak tudnak lenni a fijjugg, ha a pénz megfelelő zsebekbe való betalicskázásáról van szó.
Hellcat
@lusta: Majd küldözget még a kormány szerintem...húsvétkor aug 20 ra stb...a pénzt továbbra is talicskázni kell a havroknak ha már megcsinálták a céget, meg ugye a sok nyuggernek ez kurva jó propaganda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.