Előbb meg­alázta, majd dü­hé­ben egy 5 méter mély árokba lökte a moz­gás­sé­rült utast a pécsi busz­so­főr – állítja a Ripost cikke.

A mozgássérült megpróbált felszállni a buszra, ám a sofőr tiltakozott, azt hitte, hogy az utas részeg. A férfinak hosszan kellett magyaráznia, hogy milyen problémája van és közben bizonygatnia, hogy józan, így a vezető mégis felengedte a járatra a férfit, aki a végállomásig utazott Pécsett.

Árokba lökte mozgássérült utasát a pécsi buszsofőr

Amikor leszállt, elővette a mobilját, és le akarta fényképezni a busz rendszámát, hogy majd panaszt tegyen.

A sofőr erre megpróbálta kicsavarni a mozgássérült kezéből a telefont, nem sikerült, így mérgében a járda melletti 5 méter mély árokba lökte.

A férfi hiába magyarázta a sofőrnek, hogy egyedül nem tud kimászni az árokból, az mégis otthagyta. Mivel több helyen is megsérült, felhívta egy ismerősét.

A sofőrnek védekezésre képtelen személy ellen elkövetett testi sértés miatt kellett bíróság elé állnia.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@namihami: Én ebbe azért nem vinném bele a politikát, inkább ezt a sofőrt egy életre eltiltanám a vezetéstől, persze ez csak a minimum,
Nem volt a buszon senki, aki segíthetett volna??? (Persze ha a végállomáson szállt le, akkor lehet)
Megáll az eszem, hogy ennyi agresszió szorul egy emberbe, főleg egy sofőrbe, aki több ember életéért is felelős!

Remélem elnyeri méltó büntetését!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
A cikkhez csatolt képnek ehhez az ocsmánysághoz mi köze van? - Mert hogy a képen látható Kossuthnak, netán a zsidó templomnak, vagy az önkormányzati épületnek nincs, az biztos..., nem beszélve arról, ez a kép vagy tíz éves lehet, és azóta a téren és közelében semmiféle buszforgalom nincs.
havasigyopár
@Mézike: sajnos az emberek is megváltoztak!
Perwool
Most, hogy már képesek vagyunk madarakhoz méltón repülni a levegőben és halakhoz méltón úszni a vízben, már csak egy dolog maradt: megtanulni, hogyan lehet emberekhez méltón élni a Földön. –
/George Bernard Shaw/
Mézike
@havasigyopár: Lehet, de nem a politika miatt.
Engem tisztességes embernek neveltek. Az voltam lánykoromban a szocializmusban, az voltam fiatal édesanyaként a rendszerváltáskor, és a farvizeken sem pecáztam, az voltam a szocik idején is, és az vagyok most is. Érted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.