13. 36 - A végső szám: 266151! Majdnem kétszer annyi aláírás gyűlt össze, mint kellene a népszavazás kiírásához. Még egyszer: 266151 aláírást gyűjtött a Momentum az LMP, a PM, az Együtt, az MSZP és a Kétfarkú Kutyapárt támogatásával.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Gratulálok minden résztvevőnek, aki meg szabotálta az aláírásgyűjtést, azok meg szégyelljék magukat!
A választófülkékben majd gondolunk rájuk!
colibri
Minden elismerés a résztvevőknek! A Momentumnak és a besegítő pártoknak! A hideg mellett nem kevés atrocitásban volt részük, de most biztosan úgy gondolják: megérte!
Még néhány napja az a piszkos, aljas életű Kósa hogy fikázta ország-világ előtt az aláírásgyüjtést és vízionálta annak sikertelenségét. Süljön ki a szeme. Ez a rengeteg aláírás bőven elég lesz ahhoz, hogy ez a tolvaj hatalom elkussoljon egy időre. A Momo pedig folytassa hasonló sikerrel politikai tevékenységét, kell a fiatalos tiszta erő, aki eltakarítja a jelenlegi vén tolvaj demokratáknak csúfolt politikusokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.