Körmenden mindenki tényként beszél a volt alpolgármester és tanítványa viszonyáról, de csak nagyon kevesen mernek a nyilvánosság előtt is megszólalni az ügyben. Az ismerősök attól tartanak, ha beigazolódik a szóbeszéd, kollektív lesz a felelősség. Ha pedig hamis a vád, akkor félnek a hatalom válaszcsapásától, ezért inkább kivárnak. Körmenden jártunk és olyan emberekkel beszélgettünk, akik jól ismerik Szabó Ferencet, és úgy tapasztalták, hogy a tanár élete tele van ellentmondásokkal. Múlt hét kedden a nyugat.hu írt arról, hogy a kereszténydemokrata városatyának évek óta viszonya van egy 16 éves diáklánnyal, aki korábban a tanítványa volt abban a körmendi általános iskolában, ahol napközis tanárként dolgozik. Szabó Ferenc ezt megelőzően a magánéletében történt változásokra hivatkozva lemondott az alpolgármesteri pozícióról. Szabó pár nappal később kilépett a KDNP-ből is, képviselői helyét azonban egyelőre megtartotta. A botrány kirobbanása óta egyszer szólalt meg az ügyben:...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ez durva, ez mar kozepkori allapotokra utal.

A varosban mindenki fel a hatalomtol, a kormanyparti vezetestol, a jobbikos felre nez, a szuloknek senki nem segit, mert egy ex-komcsi szulok ateista gyereke, aki tortenetesen kdnp-tag, erintett az ugyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Egy 16 éves lánnyal évek óta. Na b+. Eddig megtűrték a városban?
Clavigo
Szerintem""kiemelték ",,és államtitkár lesz belőle.
Borsodi
A fidesz fegyvere a félelem keltés fenyegetőzés zsarolás,hatalmukkal való vissza élés megtévesztés,.Ígérgetés,hazudozás.Aki ezen adottságokkal rendelkezik annak nincs mitől félni mert védettséget élvez és szavahihető.
aremy
@Clavigo: de csak is a családügyi vagy szociális államtitkár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.