Elgondolkodtató soraiban arra próbál rávilágítani, hogy buta az átlag magyar! Egy magyar fiatalember, nyílt levelet írt minden devizahitelesnek. Érdemes elolvasni rengeteg olyan dologra világít rá ami az átlag emberben nem nagyon fogalmazódik meg. Meglátása szerint nem feltétlenül mindenért a bankokat kell okolni. Másrészt már régóta mondjuk, hogy a magyar oktatásnak hatalmas reformra lenne szüksége és a felesleges elavult dolgok helyet inkább gyakorlatias és életre való nevelésben kellene részesítenie a diákokat. A tanárok feladata nem lexikális tudás növelése, hanem életre neveléssel, tisztán látó és logikusan gondolkodó felnőttek képzése lenne a cél. Megtanítani olyan alap dolgokat mint mi az a THM...

Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye kis kolok, fogadni merek, hogy nem hogy felesege, gyereke, kutyaja nincs, de max. biciklivel jar, es a mamaja tolja ele a reggelijet is...
(Errol Hofinak az abortuszrol szolo vicce jut eszembe, amikor ecseteli, hogy az abortusz bizottsagban ulo holgy imigyen dorog az abortuszt kero kismamara: "Latja, en meg tudtam orizni magam a kisertestol, en nem estem teherbe felelotlenul!" es ekkor Hofi ELOBICEG a kocsmapult mogul, bemutatva, hogy az illeto bizottsagi holgynek nem volt nehez megoriznie az "artatlansagat", mert a kutya sem akarta volna ot megdugni).
Kb ez a hulyegyerek is igy van vele.
Allatira nem ertek vele egyet. Amikor o megszuletett, meg valosagosak voltak Magyarorszagon az eltartasi szerzodesek, amikor egy fiatal par azert fizetett, hogy az egyedul elo neni vagy bacsi mielobb meghaljon, mert nekik nem lett volna mas lakashozjutasi lehetoseguk.
Olvasson ez a kis kocsog Konrad Gyorgyot, peldaul a Latogato cimu kis konyvecskejet, amit Konrad meg abban az idoben irt, amikor a VII. keruleti tanacsnal dolgozott...
Minden embernek alanyi jogon jar(na) a lakhatas joga, de ezt orban torolte az Alkotmanybol, az ALkotmannyal egyutt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Chao ragazza
@Nessy: 64 éves vagyok és válogathatok a munkahelyek között !Kőművesnek ácsnak mindig van munka.tessék tanulni és el lehet menni más országokba. Itt a képen egy félnéger kömüves nő Hollandiában .De kamionsofőr vagy bádogost is láttam .Kor nem számit léyneg tudjon dolgozni és nem ért ha legalább angolul beszél .www.ongo.hu/kepek/223735
Borsodi
@Chao ragazza: Úgy látom,nem értetted meg amit írtam,csak egy kérdés normális dolog az,hogy 64 évesen egy idegen országban kell dolgoznod,hogy megtudj élni mert a saját országodban éhbérért dolgozhatsz ha fiatal vagy, mert itt 64 évesen már tudomást se vennének rólad,.Az 58 000 Ft nyugdij mire lenne elég?Különben igazad van tanulni kell,egy most végzett Dr ügyvéd ismerősöm most tudott Írországba kimenni,konyhai kisegítőnek.
Nessy
@Chao ragazza: Hát, én kissé több! Tény, hogy fiatalon kint hamar kapnék munkát, tekintve, hogy van ápolói oklevelem is.meg főiskolám is. De miután itthon dolgoztam az egészségügyben több mint negyven évet, hát inkább ne is beszéljünk a nyugdíjról.
Persze a szakmunkás a legkisebb bérért esetleg el tud helyezkedni, oszt vagy bejelentik vagy nem, vagy kap bért vagy nem!
Minden esetre ma már életveszély itthon "szakembert" hívni, ha csak nem régi ismerős.
Chao ragazza
@Borsodi: Szakmát kell tanulni !Nem diplomásokat keresnek !Minden szakmában munkaerőhiány van és sofőröket is keresnek C+E kategóriás is kell !Nekem nem probléma 6 országban éltem .Igen normális dolog hiszen a munka nem kívánságműsor és ha nincs Miskolcon ,el kell onnan jönni.Budapesten vagy Győr környékén is van munka .
Chao ragazza
@Nessy: Na ehhez Anya Nyelvi szinten kell annak az országnak a nyelvét beszélni .Hollandiába is jöttek magyar diplomás ápolók és mivel angolul beszélt ezért nyelvi kurzuson 2 évig tanult hollandul és több helyről elutasították a nyelvtudás szintje miatt.Unokahúgom New Yorkban feketén egy magyar zsidó nőnek dolgozott ,majd 2 év után az idős nő elfekvőbe került.Kitoloncolták unoka húgomat és mivel nem beszél semmilyen nyelvet ma Miskolcon tud csak dolgozni.Sok diplomát nem fogadnak el.Ja és a szakmunkások többet keresnek mint sok diplomás!Ez nem Magyarország ahol a leghülyébbek mennek szakmát tanulni !Ha vállalkozásban dolgozik egy szaki akkor mesésen keres.Ja és a diplomás nincs fétisizállva.Egy évet dolgoztam építész mérnökkel ,akinek épp nem jutott íróasztal.Ugyan úgy és ugyan annyiért zsaluzott és lapátolta a betont mint mi ácsok!Egy év után talált egy projektet és elment.De itt törvény ha nincs íróasztal be kell állni lapátolni !Itt olyan nincs hogy nem jeléent be !Eleve nagyon szigorúan veszik és az adócsalás a legsúlyosabb bűncselekmény.Elkapják a vállalkozót fekete munkással ,azonnal letartóztatja és zárolja minden számláját vagyonát.3 napig bent tartják amig vizsgálják és utána vagy börtön vagy pénzbírság de ha már volt baj akkor a börtön garantált és a vállalkozástól eltiltás !De aki nem fizet betegbiztosítást ( még a hajléktalannak is kötelező ) annak szintén letőltendőt adnak és mellé a börtönt a rabokkal fizetteti ki 18 € naponta amit fizetnie kell.
Borsodi
@Chao ragazza: Ez nem annyira egyszerű,igaz ha az embernek nincs semmije nincs mit féltenie,de ha egész életében spórolt hogy megteremtse az otthonát kényelmét,nem dobhatja el fillérekért,hogy nyugdíj előtt nulláról kezdje.Annak könnyű akinek se kutyája se macskája az ugrálhat.A szakma meg nem minden,ha tudsz dolgozni kellesz ha nem mehetsz senkit se érdekel milyen papírod van.fontosabb a nyelv ismeret .Szerintem az lenne a normális,ha az ember a saját hazájában tudna dolgozni,nem más országba menekülni távol a családtól.Egyébként van szakmám is és én is dolgoztam külföldön,több országban is, volt ahol már állampolgárként CDI vel dolgoztam,családom nélkül.Elhiheted ha tudom hogy így alakul Magyarország sorsa soha nem jövök haza..Van összehasonlítási alapom és bármikor visszamehetnék a volt munkahelyemre,ha Orbán marad lehet így lesz,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.