Nemzeti konzultáció kezdődik annak az öt veszélyforrásnak a kérdésében, amelyekkel Magyarországnak az idén szembe kell néznie - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben. A kormányfő az öt veszélyforrás között említette a rezsicsökkentés brüsszeli betiltását, az illegális bevándorlást, a külföldi befolyásolási kísérleteket, valamint a magyar adócsökkentést és munkahelyteremtő programokat célzó brüsszeli támadásokat. Részletesebben: Brüsszel meg akarja tiltani a rezsicsökkentést. Harcolni kell ellene, ragaszkodni az ármegállapítási jogunkhoz. Sok menekült korlátlanul utazhat Európában. Kérdés, őrizetbe vegyük-e őket, amíg jogerős döntés nem születik róluk. A nemzetközi szervezetek aktivitása erősödik. Titokban külföldi pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát. Tiszta vizet kell önteni a pohárba. Brüsszel újabb gazdasági jogosítványokat akar magának, szociális pillér néven. De mi nemzeti hatáskörben akarjuk tartani az adópolitikát. Brüsszel...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én inkább szekta konzultációnak nevezném ezt a qrva drága bohóckodást. Épeszű ember válaszra sem méltatja a nemzeti beteget, mert tudja, hogy ez egy hazug színjáték, beteg elme szórakozása közpénz milliárdokból.
Olyan kaliberű értelmetlen kérdésekkel, hogy mondjuk
,,ugye nem akarja, hogy minden férfiembert kasztráljanak?"
vagy,
,,Ugye nem szeretné, ha a rántott hús holnaptól panír nélkül készülne?"
persze mindezt akkor kérdezve, mikor már kisütötte a kasztrált séf az első adag natúrszeletet.
cs.n.
Tehát a fő veszélyforrás: Brüsszel. Ahol ti is ott vagytok, fideszileg. Világos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.