A miniszterelnök éles kritikával illette Vona Gábort, a Jobbik elnökét. Mint fogalmazott, érti, hogy kiabál, mert bajban van:

"Így szoktak járni azok, akik eladják a pártjuk lelkét".

Hozzátette: ne rá legyen dühös, ha csinált egy antiszemita pártból egy filoszemita pártot, egy EU-ellenesből egy EU-barátot, egy bevándorlásellenesből egy bevándorláspártit.

Orbán hozzátette:

ma azért jut fejlesztésekre, mert nem engedik, hogy "az önökhöz hasonló alakok ellopják" a forrásokat, Magyarország ma azért erősödik, "mert önöket, korrupt jobbikos politikusokat sikerül ellenzékben tartani".

A miniszterelnök az egész ellenzéket bírálva kijelentette: tagjai egymással futnak versenyt.

"Futnak az életükért, be akarnak jutni a következő parlamentbe", amihez a kormány csak kísérleti tárgyként szolgál, de "ha demagógiában akarnak versenyezni, mi annak nem állunk az útjába".

Orbán Viktor felszólalása után Vona Gábor szót kért, ám Kövér László házelnök úgy reagált: nem érzi, hogy olyan méltánytalan személyes támadás érte volna a jobbikos politikust, ami meghaladta volna az ellenzék stílusát. Mivel nem látta indokoltnak a szókérést, a Házat kérdezte meg arról, amely nem szavazott többséget a kérésnek.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a hazugsága már űbereli az összes eddigit!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ha a korrupt politikusokat sikerült ellenzékben tartani, akkor nagy baj van. Akkor a haza ellenzékben van. Márpedig Viktor vezértől tudjuk, a haza nem lehet ellenzékben.
Arra már gondolni sem merek, hogy korrupt haza van ma kormányon.
Lehet, hogy a Gazdaállat csak engem akar összezavarni ?
qxy
szerintem, ez a gyökér füstölt csülök, azt sem tudja mit beszél. ez már " eset" De mint látjuk, hála a Magyar törvénynek, a jognak, a főügyész segédletével, basszus, neki van igaza és ő a becsületes. De kíváncsi lennék amikor a pápánál volt gyónt e? és mit?
bakegya
ORBÁN lesántult-tessék lecserélni!!!
moareka
@bakegya: lehet, hogy le is sántult, de hogy megizzadt, az biztos. a "termelési értekezlet " szakaszban sem volt toppon, amikor ráolvastak, grimaszokat vágott, amikor pedig reflektált a hozzászólásokra levegőt is kapkodta, lehetett hallani, hogy remegett a hangja a dühtől...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.