A budakalászi civilek tiltakozása ellenére sem volt hajlandó a helyi képviselőtestület nyílt ülésen tárgyalni a Luppa-tó Budakalász tulajdonában lévő részének eladását – így zárt ülés keretében született meg a döntés, hogy – a Magyar Nemzet szerint – 118 millió forintért Gerendai Károly vállalkozóé lehet a tódarab.

A kristálytiszta vizű kavicsbányató háromnegyed része az Óbuda Zrt-é, akiktől Gerendai tavaly 10+10 évre kibérelte ezt a részt, megnyitva rajta a streetfooddal, ugrálóstégekkel, úszómesterekkel, napernyőkkel és vízijátékokkal felszerelt strandot.

Eldőlt: Gerendai Károlyé lett a Luppa-tó

Már ekkor megpendítette azt is, hogy a tó melletti földterületen később akár szálloda- és ingatlanberuházásokba is foghat.

A Sziget eladását követően a 444 információ szerint hatalmas vízi- és szórakoztatóközpontot létesítene itt a vállalkozó. A portál hozzáteszi: amíg  nem jut el az ingatlanfejlesztés fázisáig, addig az üzleti siker a napos órák számától függ.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktor legidősebb lánya, Orbán Ráhel a Szigetnél a bulibáróból strandbáróvá átvedlett Gerendainál volt gyakornok 2012-ben, hiába a hatalomhoz is kell dörgölőzni. Nyelvében él a nemzet. A végtelenségig lenézett, alattvalóként kezelt nép nem tudhat meg semmit, elégedjen meg azzal, hogy végignézheti, amint gátlástalanul kihasználják a maguknak önként kiosztott privilégiumokat, ugyanis a "budakalászi képviselő testület nem volt hajlandó nyílt ülésen, a választói szemébe nézve megtárgyalni a Luppa-tónak a település tulajdonában lévő része eladását, a budakalászi civilek tiltakozása ellenére sem. Kleptokráciában ez dívik, civileknek, pórnépnek kuss van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.