Fekete-Győr András és a Momentum lejáratta a saját mozgalmát, többet ártottak, mint használtak – jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője.

Szanyi szerint a mozgalom mögött Haris Éva volt szocialista választmányi elnökhelyettes – egyben Bajnai Gordon Haza és Haladás egyesületének alapítója – pénze van. Pontosabban Haris férjéé, aki ingatlanmogul.

Duplázni, triplázni kell az MSZP szavazatait

Szanyi Tibor kijelentette, nem kíván összefogni a "bizniszpártokkal, egykori árulókkal", és nem a mostani százalékok összeadogatásával kell foglalkozni, hanem az MSZP-re érkező szavazatok duplájára, triplájára növelésével.

Saját, szocialista jogon akarom megnyerni a választásokat"

– szögezte le Szanyi.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Biztos berágott a múltkori aluljárós eset miatt. Most megbosszulja. :)
magyarbakancs
Már az MSZP is össze szarta magát a Momentumtól?
Igazi baj lehet a fejekben Fidesz,MSZP,DK részről.
kiscsillag66
Mi a fenének kell nyilatkoznia a Pesti Srácoknak. Ebben is disztingválni kellene. Hülyeségeket beszél, aztán csodálkozik, hogy az összes kormánypárti sajtó átveszi.
human
Érdekes, hogy Szanyi és Orbán egyformán összetojta magát a Momemntumtól. Vajon mi lehet az oka?
coni
2014-ben éppen az MSZP miatt bukott az ellenék. Szanyi és társai semmit nem változtak, pontosabban még borzalmasabbak. Mitől lenne 3x annyi szavazatuk 2018-ban? Minden párt mögött pénz van, különben nem léteznének. A különbség, hogy az MSZP és a Fidesz mögött a mi adónk van. Ha az MSZP nem nyírja ki Bajnait most nem kéne ezeket a rossz arcú őskövületeket néznünk.
kukac50
Mindenesetre jobb lenne egy fiatalokból álló ország vezetés,mint az MSZP- és a Fidesz mert ezek már bizonyították,hogy csak a saját klientúrájukat támogatják az egyszerű kis emberektől meg csak újabb adókat vesznek el.Orbán már a harmincadik adónemet akarja bevezetni,
a tanyán élőktől a fúrt kutak adózását vezetik be úgy ,hogy a 30-40 éve meglévő kutakat terveztetni kell engedélyeztetni és fennmaradási engedélyt kell kérni rá,csekély 100 ezerbe kerül a tanyán élőknek egy kút. Villany nincs fával fűtenek rezsicsökkentésből kimaradtak.,de fizessenek. Ezért néptelenednek el a tanyák falvak. Ilyen rosszul áll a gazdaság??? A Fidesz már a napsütést is adóztatja,a napkollektor adóját is bevezetik. Ha a Fidesz marad hatalmon még a levegőt is megadóztatják. Kell a pénz a Felcsúti pénztárosnak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.