Január 24-e óta nem tért haza dunavecsei otthonába az 55 éves Gaál László. A rendőrség azóta sem akadt a nyomára, és a családtagok keresési akciói is eredménytelennek bizonyultak.

Félmilliót ad apja nyomravezetőjének egy dunavecsei férfi

László fia, Péter félmillió forintot ígér annak, aki pontosan megmondja, hogy ténylegesen hol van és/vagy hazahozza édesapját.

Félmilliót ad apja nyomravezetőjének egy dunavecsei férfi

Gaál László 170 centi magas, átlagos testalkatú, szőkésbarna hajú férfi. Eltűnése napján fekete szabadidőnadrágot, fehér pólót, kockás flanelinget, sötétkék polárpulóvert, középszürke mellényt és fekete alapon narancssárga mintás baseballsapkát viselt. Józan életű, ki nem állhatja a kocsmákat, haragosai nincsenek.

(Bors)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gratulálok a címhez, már közelít Rasi angoljához! =))
RonaGyuri
gratulálok a címhez, már közelít Rasi angoljához! =))
eugen4402
Csak egy részletkérdés: Aki "józan életű, ki nem állhatja a kocsmákat", az kísérő nélkül miért megy ki közterületre?...Az maga a tömény életveszély...
CsipkeRózsa
Remélem, megírják azt is, ha megtalálták.
qxy
Tudjátok, volt egy eset.
A lányt nem találják, mai napig. Volt egy mások álltal nem nórmális, aki a fekete mágia segítségét kérte a lány meg találása érdekében Na meg is kapta meg is találta a lányt Két mille volt a pénz. Meg kapta? nem. Miért? Mert az okos rendőrök,Nem hittek neki hogy így meg találta és össze kötötték az elkövetéssel. Vagyis, most ha netán jó akarok lenni és segítenék meg találni és meg is lenne, kihinné el hogy .- Ne má egy kis réz pálca?? ami meg van hajlítva na ezt ki venné be? Én nem azért jártam egyetemre hogy ezt el higgyem .( ha értenék hozzá)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.