Ötvenegy határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 32, szombaton és vasárnap 9-9 embert tartóztattak föl, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a szerb-magyar határnál a rendőrök és a katonák. Máshol egy határsértőt fogtak el a hétvégén, és embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen eljárás indult.

Az elmúlt héten a szerb-magyar határ térségében 303 migránst tartóztattak föl és kísértek vissza (a megelőző héten – február 13-ától 19-éig – ez a szám 301 volt). Máshol a héten egy határsértőt fogtak el – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Invázió.
Ja, mégsem.
Csak eltévedt agancsozók, akik nem tudták, hogy hol a határ?
Cefi
Félszázan akartak belépni az országba illegálisan a hétvégén.

A kormányseggnyaló propeller szerint. Én a főcímben maradtam volna a tényeknél: 51-en. A faszért kell hisztériát kelteni?
wagabund
tegnap bejelentették, hogy (idén)május elsejére elkészül a második kerítés-sor is, méghozzá a teljes Szerb-Magyar határszakaszon. Kiváncsian várom, hogy akkor tényleg megszűnik-e az illegális bejutás(ott)..
van egy sejtésem...hogy nem... erővágó, és szervezés kérdése.

szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.