Orbán Viktor is gratulált a Facebook-oldalán a Mindenki című magyar rövidfilm Oscar-díjához.

 

"Wow! Két éven belül két Oscar-díj. Gratulálok Mindenkinek, aki részt vett az alkotásban // Wow! Two Oscars in two years. Congratulations to everyone who took part in the production of the movie."

- írta magyarul és angolul a bejegyzésben.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csodálatos hír. Alig hiszi el az ember. Hatalmas gratuláció a film alkotóinak.
Ha a politikusaink miatt nem is, de a civilek miatt legalább tud mire büszkének lenne a magyar.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Csodálatos hír. Alig hiszi el az ember. Hatalmas gratuláció a film alkotóinak.
Ha a politikusaink miatt nem is, de a civilek miatt legalább tud mire büszkének lenne a magyar.
nezelodo
Orbán is gratulált az alkotóknak. Nekem az az érzésem, nem nézte meg a filmet, ha igen, nem érti miről szól.
karma1
@nezelodo: Valoban nem nezhette meg a filmet, kulonben rafagyott volna az arcara a mosoly... En kulon buszke vagyok, mert ebben a korusban en is enekeltem, valoban minden leheto dijat megnyertunk, de a mi enektanarnonk maga volt a csoda. Inkabb orakat veszodott volna minden gyerekkel, hogy felhozza tudasban, nem ugy mint ez a bige. Reg hatodtam meg ennyire filmtol... Olyan volt, mintha magamat meg az osztalytarsaimat latnam,... Meg az egyenruhank es a nyakkendo is ugyanaz volt. (Nekem meg megvan a nyakkendom a violinkulccsal) Ebben a korusban enekelt a Lerch Pisti, Balazs Feco, Magyar Kornel (tudod, a deli Ki nyer ma? zenei musorvezetoje a Juhasz Elod utan...), meg a baratnom is, aki enektanarno lett es aki belerokkan az oriasi, 49500 forintos nyugdijaba...:o((((
quadrocopter
"Na ugye"! Szart se érő, üres stadionok nélkül is van élet! A "wow" ujjongó hangutánzó is nyugatró jöttl, ez nem zavar, kajmán?
Halaggyá' a korral, már nem divat!
nezelodo
@quadrocopter: Most van ami jobban zavarja a vezért. Dél körül belenéztem a vezér Lajos barátja parlamenti tv közvetítésébe (ivarsejthalmazába), hogy ezen a héten is tudjam, milyen borzalmak fenyegetik kis hazánkat. Az egyéni dakota hozzászólásokból kiderült, hogy a baloldal mellett a külföldről pénzelt libsi-bolsi civil szervezetek, meg az a gonosz Brüsszel kell hogy legyen a főcsapás az eheti harcban. Képzelem milyen szarul érezhetik magukat azok akik százmillió számra kapták az EU-s támogatást, a Pénztáros Lenci a Sajmon ex-államtitkár és lapszerkesztő, vagy az izsáki polgi a vadászházainkkal, és még sokan mások. Szegényeknek hogy égetheti a zsebét az ellenség pénze!
quadrocopter
@nezelodo: Á, nincs új a Nap alatt, Lenint is a németek pénzelték, hogy hazatérve vegye át a hatalmat a zűrzavarban és fejezze be a német-orosz háborút! Csak arra nem számítottak, hogy mi lesz a vége az anyagi támogatásnak!
bakegya
LAZÁN" wow" el tudom képzelni mennyire oda lesznek a "libsi" ellenállói!!!DDD
nezelodo
@quadrocopter: Na ez az amit "kifelejtettek" a történelemkönyvekből a gyerekkorunkban, így késve tudta meg aki akarta, ki is volt az a Ludendorff tábornok, meg a hős Lenin.
Most már másként írják náluk a történelemkönyvet, van ahol képaláírásokat cserélnek a szájuk íze szerint, máshol átnevezik a tragikus eseményeket. Persze az érintettek sorsa nem lett utólag más, attól hogy "polgári elnevezése" lett az auswitzi utazásuknak.
Logogrif
Vajh ilyenkor O.V. mennyire érzi magát nemzeti magyarnak?! Sült...krumpli!!!
RonaGyuri
Biztosan tudják, hogy mit is ünnepelnek?

Megnéztem az Oscar díjas kisfilmet és meghallgattam az illetékes elvtársakat

A média és a politika benne persze kiemelten az illetékes elvtársak hét téglával verik a mellűket, már olyasmitől sem visszariadva, hogy annak az ország vezetésében kell megtalálni az okát, hogy „minden évben” elhozunk egy Oscar-t. Nem, nem értettem félre, mert nem is lehetett. Lévén az M1-en a filmbigottság illetékese szinte szó szerint ezt fejtette ki.
Nos a helyzet az, hogy van egy nagyon nagy gyanúm. Ártunk és qurmányunk potentátjai és párt-katonái nem látták ezt a filmet. S ha akad is köztük olyan, aki vette magának ezt az alig félórányi „fáradtságot”, - ahogy azt a PISA jelentés is kimutatta – egy kukkot sem értettek meg belőle! =))
Mentségükre legyen szólva – vagy az én ügyetlenségemre??? – nem találtam Zotyó-pátertől (Balog miniszter) büszkélkedést! =))
Ludmilla
wow,Viktorom,wow... magyarul jobban szólna,na wow...Láttad a filmet?Ha láttad,megtudhattad belőle,hogy elhallgattatni embereket csak kis időre lehet,aztán néma csend lesz,hogy egy velőtráztó kiáltással elzavarjanak oda,ahová való vagy...aztán győzelmi kórus...szóval,wow
micfild
@karma1: szerintem orbán gügye ahhoz, hogy értse...
nezelodo
@micfild: vagy lepereg ez is róla mint a köznép hangja...
karma1
@micfild: @nezelodo: Azert ha valaki elmagyarazza neki a film ertelmet, hat igencsak hisztis lesz: nem lesz lovagrend Deaknak...
nezelodo
@karma1: Szerintem arra a lovagrendre, amit a fidesz osztogat és főleg akiknek osztják, nem tartanak igényt az alkotók, nem valószínű, hogy abba klubba szeretnének tartozni. Ha igen, akkor én félreérttetem a mondandójukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.