Nem a magyar kormányfőnek megfelelő panelbeszélgetésen kellett volna szerepelnie Orbán Viktornak a müncheni biztonságpolitikai konferencián, ezért mondta le a részvételt nem sokkal a rendezvény előtt. Elsőként lapunk írta meg decemberben, hogy a kormányfő környezetében úgy készülnek: Orbán Viktor részt vesz a nagy jelentőségű konferencián. Akkor még olyan remények is éltek a kormányban, hogy az eseményen szintén ott lesz Donald Trump, és ez esetben akár egy rövid négyszemközti találkozóra is sor kerülhetett volna. Végül sem Trump, sem Vlagyimir Putyin orosz elnök nem ment el, mindkét országot a külügyminiszter képviselte. Február közepén lapunk írta meg azt is, hogy a magyar kormányfő kissé váratlanul lemondta a részvételét. Kormányzati forrásaink úgy magyarázták ezt, hogy egy ilyen rendezvény a konkrét eszmecseréken túl informális négyszemközti találkozásokról is szól, ilyeneket viszont nem sikerült szervezni, így önmagában a felszólalás lehetősége már nem volt csábító.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
AGGYA ISTEN ennek a erőszakos feltünési bűnözőnek még lejebb is!
papa.49
,,Lemondta,, a hazugovics hát persze megüzenték nem kell mennie, semmi szükség nincs ott rá. hát gyorsan úgy tesznek, mintha az ő döntése lenne!!!
quadrocopter
Ó, hát nem fért fel a színpadra, nem adhatta elő az "Illiberális politika egyenlő a Kánaánnal" című hazaffyas eposzt!
Qqberci
"egy ilyen rendezvény a konkrét eszmecseréken túl informális négyszemközti találkozásokról is szól, ilyeneket viszont nem sikerült szervezni"

Magyarán: mindenki sz@rt a fejére...
lampa laz
"Kormányzati forrásaink úgy magyarázták ezt, hogy egy ilyen rendezvény a konkrét eszmecseréken túl informális négyszemközti találkozásokról is szól, ilyeneket viszont nem sikerült szervezni, így önmagában a felszólalás lehetősége már nem volt csábító."

Ezek szerint már nincs egyetlen politikus sem aki szóba állna ezzel bunkó, tahóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.