Néhány napja hivatalosan beismert tény: a magyar és a nemzetközi közvélemény tudatos átverése létező eszköz az állami beruházásoknál.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az egész fütyisz uralom egy hatalmas BLÖFFRE épül!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nevemnick: A kérdés az MEDDIG TŰRJÜK MÉG???
nevemnick
@papa.49: szerintem már az utolsókat rúgják, mint a Tádé lova. Nálunk egyre kevesebb fan áll meg beszélgetni az utcán, ennek következtében váll magasságig újra kell vakolni-festeni a házakat
RonaGyuri
A derék magyar média elfejtette megkérdezni ezt a derék pártkatonát, hogy - túl a népnek szánt paraszt-vakításon - menyi blöff van a most visszavont olimpiai pályázatunkban? =))
karma1
@RonaGyuri: Ez miert volna mar erdekes? Tuti, hogy istentelen nagy csusztatasok lehettek az elokeszuleti tervekben, meg fog dragulni a kivitelezesi terv alapjan is az epulet, es persze mikor mar 3/4-ig keszen lennenek a letesitmenyek, akkor meg ratennenek egy lapattal, hiszen azt mar mindenkeppen muszaj lenne kifizetnie a kormanynak, mert nem hagyhatna veszni a mar kifizetett penzeket, + a felig kesz epuleteket... Ki van ez talalva, hiszen a kormany ejjel-nappal nem is foglalkozik massal, csak a lopas es a korrupcio kidolgozasaval, mukodtetesevel...
RonaGyuri
@karma1: bocs de félreértettél, amit te írsz azt én elintéztem a parasztvakítással. Én azt kérdezem, hogy a NOB-nak benyújtott dokumentumokban mennyi "blöff" (az én értékrendem szerint ez nem blöff) van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.