Ha az embernek olyan bevételei vannak, amely után elfelejt adózni, akkor csúnyán megütheti a bokáját, kivéve, ha elég nagyban csinálja, és ismeri a vonatkozó jogszabályokat. Egy olyan adóamnesztiát fogadott el az országgyűlés még a múlt év legvégén, amely lehetőséget ad a korábban eltitkolt tőkejövedelmek bevallására. A szabály szerint június 30-ig anonim módon lehet tisztára mosni a pénzeket úgy, hogy egy kijelölt számlán helyezik el, ahonnan a bank az összeg tíz százalékát befizeti a NAV-nak. Adószakértők szerint egyértelmű kinek kedveskedik a Fidesz: a magyar tőkésosztály azon tagjainak, akiket a kormány hozott helyzetbe.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Már nem is lepődök meg semmin.

Az ilyen hírek olyanok, mint a reggeli, felkelés utáni kávé.
Totál megszokott.

Sőt!
Miazhogy.
Béla333
Ilyen ország nincs több: legálisan lehet nálunk tisztára mosni a bűncselekményekből szerzett pénzeket! Még egy orrgazda is többet kér ezért a filmekben, mint amennyit ezért mi magunk (a magyar állam) kér!
Elképesztő!
nevemnick
@Szókrakész: de viszont itt még lovat is adnak alájuk, nem úgy, mint a "Gyalog-galopp" című filmben...
Szókrakész
@nevemnick: Mi pedig levágott kézzel, levágott lábbal, alias kisemmizve, kivéreztetve, ... kiegyezünk egy döntetlenben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.