Az államtitkár szerint a szak tartalma szemben áll mindazzal, amit a kormány az emberről vall. Bedobta, hogy ha a képzés elindul, akkor az más szakoktól vehet el erőforrásokat. Mivel a kormánypárti sajtó heves felháborodással fogadta a hírt, hogy ősztől társadalmi nemek tanulmánya mesterszak indulhat ELTE-n, Fodor Gábor írásban kérdezte meg Balog Zoltántól, hogy kinek árt a gender szak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Vissza a gyökerekhez

Az egyetemi anyagot kormány értékvilága határozza meg

Mi régen szültettek persze láttunk már ilyet sőt az sem újdonság, hogy anélkül beszéltek előadók az egyetemen pl. Nietzschéről, hogy akár egy betűt is olvastak volna tőle. Akkor sem esik jól, hogy ilyeneket kell olvasnom „Rétvári Bence parlamenti államtitkár” szavait idéző portálokon, mikor a „társadalmi nemek tanulmánya mesterszak”-ról, pontosabban miért ellenzik -ről kérdezték:
„a szak tartalma szemben áll mindazzal, amit a kormány értékvilága az emberről vall”!
Nem semmi, de amit hozzáfűzött az mindent ver: ez olyan mintha marxizmus-leninizmust is tanítanának az egyetemen!
Csizmás Kond
Kinek árt a gender szak ???...mindenkinek még a degenerált libsibuziknak is mert ez még csak a kezdet de ha beindul lesz itt fartúróőrület a javából.
Amúgy ha valaki önmagáról nem tudja megállapítani hogy melyik nemhez tartozik akkor az semmiesetre sem azt jelenti hogy semleges...ezt csak a már fertőzött egyedek terjesztik.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: na te minuszt teljesítettél volna a PISA teszten. Persze Te is azok közé tartozol, akiknek nem szokása tájékozódni, így csak szajkózod a bölcs vezéred baromságait! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: de olvasgattam, ugyanis ez a cikk már egy hete birizgálja a közvéleményt...csak most ért ide.
solidedge
Persze hogy támadják a gendert. Az Orbán féle propaganda célja az emberi agyak elködösítése a kormány szája íze szerint. Ez a metódus a köd eloszlatását eredményezné, amit egy diktatúra nem engedhet meg magának.
Csizmás Kond
@solidedge: ...ja mert szerinted annak ködös az agya aki tudja kicsoda...vazzeee...:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.