Nemcsak külön lista lesz, de úgy néz ki, hogy külön jelöltek is. A baloldali összefogás összeomlott. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció szombati tisztújító kongresszusán azt mondta, hogy megértették: az MSZP külön listát fog állítani.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hihetetlen,. hogy a választás előtt 1 évvel még mindig egymást rágják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Botka ,Botka!!! Most nagy a pofád , de megszívod te a faszt!!!Leesel te a magas lórol! Mitől vagytok ti baloldaliak meg szocialisták??? Hiszen megtagadtátok a multatokat!!!
quadrocopter
Mindenki nyugodjon le a sunyiba, minden jel szerint senki nem akarja leváltani a kajmánrezsimet, a többi csak színjáték, előadás hülyegyerekeknek, hogy elégedjenek meg a reménnyel, ami nem fog beteljesedni és ez nem Orbánon múlik, hanem ismét az ellenzéken!
Manhattan
"Gyurcsány Ferencnek, a volt miniszterelnöknek is volt ugyan állványa, a vázlatba azonban csupán egyszer nézett bele. Máskülönben sétált. A munkatársai úgy alakították ki a pódiumot, hogy a posztóval borított „kifutó” kis híján a közönség közé nyúlt. Ezen állt a pártelnök egyik lábáról a másikra, mozdulatai olykor tánclépésre emlékeztettek. Közben „séróból” mondta a magáét. Produkciójával felülmúlta a másik két szónokot, különösen a szegedi polgármestert. Botkától hat figyelemre méltó mondatot rögzítettem. Egyik sem gyanúsítható azzal, hogy közszájon forog, és szállóige lesz belőle. Orbántól tucatnyi ütős mondatra tellett. Akadt egy - „A pénznek nincs szaga, de a tulajdonosának van.” -, amelynek első fele Vespasianus császártól való, aki így nyugtatta meg környezetét az ókori Rómában, amidőn bevezette a vizeletadót: „Pecunia non olet.” Gyurcsány tizenöt mondattal vétette észre magát. A gondolatokat úgy ejtette ki, mintha épp akkor jutottak volna az eszébe. Szónoki teljesítményét csökkenti, hogy valószínűleg egyikből sem lesz kocsmában és kávéházban ismételgethető szállóige."
Manhattan
@quadrocopter: Politikai elemzők majd biztosan agyonelemzik, kíváncsian várom, főleg azokét, akiknek eddig nem sok jóslatuk vált valóra. Jelen állás szerint (a Botka reagálást is figyelembe véve) az együttműködésnek kevés esélye van. Én szeretek pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, így azt kell mondanom, hogy a 2018-as országgyűlési választás minimum érdekes lesz…
quadrocopter
@Manhattan: Azt látomn, hogy nulla együttműködési készség van a rezsim leváltására, hazaffyas nagy mondatok elhangzanak, higy így lesz, meg úgy lesz, de nem lesz az sehogyan se, 1 év van hátra, már most kellene ellensúlyozni az Orbán-mesék szórólapjainak hazugságait, a sunyiságokat, megvezetéseket, eltitkolásokat, hisz telem van a net ilyen témákkal!
De nem, még mindig csak kotlanak a saját ötleteiken, melyekben vastagon benne van a személyes ambíció is!
Szar se lesz a rezsim elkergetéséből, akkor pedig a lopakodó diktatúra nyílt lesz, még brutálisabb, még pofátlanabb jellemzőkkel, hisz észrevette a rezsim, hogy az unió nemigazán gátja az öntelt, megalomán hobbiknak és túlárazásoknak! Ezt követi majd az egyre nyíltabb diktatúra, csak nem így fogják hívni, hanem "eltökélt, határozott, a magyarság nemzethy érdekeit szem előtt tartó, kormányzati lépéseknek"! Ez a 7 év a demokrácia leköszörülésével telt el, akárhova nézünk, politikai állásfoglalásuk miatt rúgnak ki embereket, mi ez, hanem nem vegytiszta diktatúra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.