Nemcsak külön lista lesz, de úgy néz ki, hogy külön jelöltek is. A baloldali összefogás összeomlott. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció szombati tisztújító kongresszusán azt mondta, hogy megértették: az MSZP külön listát fog állítani.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hihetetlen,. hogy a választás előtt 1 évvel még mindig egymást rágják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Botka liberális kispártnak tartja a DK-t, magasról tesz Gyurcsány ajánlatára.

De azért a csuticigányt a múlt hónapban leszopta.
Béla333
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta. "
propeller.hu/itthon/3248063-gyurcsany-uj-osszefogast-surget-demokratikus-rendszervaltas-erdekeben?all#c1727456

Akkor most mégis börtönbe kell menni??!!
Veleda
Botka adja majd lejjebb is. Most teljesen elszállt magától, de rá fog jönni, hogy a győzelemért áldozatot is kell hozni.
quadrocopter
Hihetetlen,. hogy a választás előtt 1 évvel még mindig egymást rágják!
Szókrakész
@Béla333: Ja!

(Sláger)listás a Gyurcsány is!
bencemacska
"az MSZP külön listát fog állítani!"
Nagy tévedés ez már múlt idő. Aki nyitott füllel hallgatta Molnár Gyulát, az hallhatta: Az Mszp már kiválasztotta, a 106 egyéni jelöltjét, kérik a többi párt ugyanannyi jelöltjét! Ez eddig ugyanaz, mint 2014-ben!!! Utána ugrott ki a bokorból Botka a három kizárólagos feltételével!!!
Akkor dőlt el 2018_as választás!
Hogy ki adta el, azt nem tudom, de majd meglátjuk kinek a listáját hagyja jóvá OV.!!!
Szókrakész
@Veleda: Miért adná.
Már hosszú évek óta Szeged első embere.
Szélben, ellenszélben.
Valamit tudhat, ha tartani tudta a pozícióját, önmagát!!!
Szókrakész
@Veleda: Pont az ilyen kiállás, aztán lejjebbadás miatt csúszott el 2014.

Így legalább tiszta a kép.
Nem egymással marakodnak majd választási kampány helyett, akár az utolsó percig is.
Mint tették 2014-ben.

Már most a választásra és nem az idióta Gyurcsányra kell, lehet koncentrálni.
Veleda
@Szókrakész: Ezt nem is vonom kétségbe. Karakán, határozott ember. Karizmatikus. Volt már rá példa, hogy nagyot estek a lóról.
Veleda
@Szókrakész: 15.33 csakhogy Gyurcsány is ott lesz a választási kampányban, és nem dughatja be a szekrénybe. Gyurcsányt pedig nem lehet elhallgattatni. Vele is számolni kell(ene)
Katalina62
@Szókrakész: lehet, de nem biztos, hogy itt egyedül Gyurcsány a kerékkötő " idióta!" Ez így most talán kiderül!
Manhattan
.."mi adtunk új nyugdíjkorrekciót..mi adtunk először ingyen tankönyvet, ingyen étkezést..nem más..mi adtunk minimálbér emelést, munkanélkülieknek tisztességes munkát..mi építettünk fel sok száz iskolát és kórházat..Verheti a mellét Debrecen, Pécs vagy Szeged polgármestere, az ami ott épült - az ez alatt a kormány alatt épült..és aki ezt ki akarja dobni az ablakon, csak azért mert nem elég erős hozzá, hogy szembeszálljon a mai kormány hazug valóságértékelésével, az elveszi a mi életünknek egyik legsikeresebb darabját. Nem mi voltunk sikeresek, hanem Magyarország volt az..Ezt a sikert nem adjuk oda senki kedvéért..legyen az kormányon, vagy ellenzékben..De ez a mi hazánk.." És ami meg is nyugtatott minket dékásokat: .."Lehet, hogy sok a zászló, de egy a tábor, egy jelöltnek kell indulni minden választókerületben. A küzdelmet úgy hívják: egy az egy ellen...
Nincs harag, nincs sértődés, nincs féltékenység. Felelősség van...Van felelősségem nekem is..Hogy képviseljem azt a félmillió embert, aki mindabban hisz, amiről mi beszélünk..Én ezt az esküt nem fogom megszegni, erről a felelősségről nem mondok le.."
Béla333
Meg ti adtatok sokszáz kilométer felülszámlázott autópályát is, aminek a tőlünk ellopott pénz részét elosztottátok a Fidesszel.
Ti adtatok új Margit-hidat aranyárban. Ahol a Fideszes Közgép fővállalkozót tömtétek ki pénzzel, csakhogy Demszky nyugodtan elvonulhasson.
És ti adtatok sok-sok milliárdnyi eltűnt pénzzel 4-es metrót is, aminek természetesen egy szem felelőse sincs!
Igen! Ezt is ti adtátok!
Béla333
Meg ti adtatok nekünk olyan 2006-ot, ahol a mai napig büntetlenül lehetett a fővárost feldúlni, felgyújtani, randalírozni!
Ti nem mutattátok be nekünk bizonyítékokkal, hogy kik is voltak ezeknek a dolgoknak a felbújtói, szervezői, ti hagytátok futni a bűnösöket is!
A ti romlott, tolvaj, korrupt politikátok hozta a nyakunkra a 2010-es Fidesz 2/3-ot!
Igen! Ezt is nektek köszönhetjük!
Cefi
@Béla333: Nyugalom. Bal kézbe a nyugibogyó, halba egy pohár víz. Nehogy itt kapjál infarktust!
Equus
Bp-ről 3 óra alatt minden fontos város elérhető... akár tetszik, akár nem, ez Gyurcsához kötődik.
Szókrakész
@Manhattan:
".De ez a mi hazánk.." És ami meg is nyugtatott minket dékásokat:"

Amit leqrvaországozott.
Ami ellen állandóan Brüsszelbe szaladgált feljelenteni.
Aminek a vagyonát átjátszotta a nyugati multiknak.
Aminek a vagyonát a haveri körön belül fillérekért privatizálták.
Amelyik ország vezetőjeként épp a saját cége kapott áramárkedvezményt, támogatást
Amelyik országba behozta volna a rengeteg migráncsot.
Amelyik ország vezetőjeként ellenezte a romániai és külföldi magyarok állampolgárságát, itteni megélhetési lehetőségeit.
.
.
.
.
dr. prédikátor
Botka ,Botka!!! Most nagy a pofád , de megszívod te a faszt!!!Leesel te a magas lórol! Mitől vagytok ti baloldaliak meg szocialisták??? Hiszen megtagadtátok a multatokat!!!
quadrocopter
Mindenki nyugodjon le a sunyiba, minden jel szerint senki nem akarja leváltani a kajmánrezsimet, a többi csak színjáték, előadás hülyegyerekeknek, hogy elégedjenek meg a reménnyel, ami nem fog beteljesedni és ez nem Orbánon múlik, hanem ismét az ellenzéken!
Manhattan
"Gyurcsány Ferencnek, a volt miniszterelnöknek is volt ugyan állványa, a vázlatba azonban csupán egyszer nézett bele. Máskülönben sétált. A munkatársai úgy alakították ki a pódiumot, hogy a posztóval borított „kifutó” kis híján a közönség közé nyúlt. Ezen állt a pártelnök egyik lábáról a másikra, mozdulatai olykor tánclépésre emlékeztettek. Közben „séróból” mondta a magáét. Produkciójával felülmúlta a másik két szónokot, különösen a szegedi polgármestert. Botkától hat figyelemre méltó mondatot rögzítettem. Egyik sem gyanúsítható azzal, hogy közszájon forog, és szállóige lesz belőle. Orbántól tucatnyi ütős mondatra tellett. Akadt egy - „A pénznek nincs szaga, de a tulajdonosának van.” -, amelynek első fele Vespasianus császártól való, aki így nyugtatta meg környezetét az ókori Rómában, amidőn bevezette a vizeletadót: „Pecunia non olet.” Gyurcsány tizenöt mondattal vétette észre magát. A gondolatokat úgy ejtette ki, mintha épp akkor jutottak volna az eszébe. Szónoki teljesítményét csökkenti, hogy valószínűleg egyikből sem lesz kocsmában és kávéházban ismételgethető szállóige."
Manhattan
@quadrocopter: Politikai elemzők majd biztosan agyonelemzik, kíváncsian várom, főleg azokét, akiknek eddig nem sok jóslatuk vált valóra. Jelen állás szerint (a Botka reagálást is figyelembe véve) az együttműködésnek kevés esélye van. Én szeretek pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, így azt kell mondanom, hogy a 2018-as országgyűlési választás minimum érdekes lesz…
quadrocopter
@Manhattan: Azt látomn, hogy nulla együttműködési készség van a rezsim leváltására, hazaffyas nagy mondatok elhangzanak, higy így lesz, meg úgy lesz, de nem lesz az sehogyan se, 1 év van hátra, már most kellene ellensúlyozni az Orbán-mesék szórólapjainak hazugságait, a sunyiságokat, megvezetéseket, eltitkolásokat, hisz telem van a net ilyen témákkal!
De nem, még mindig csak kotlanak a saját ötleteiken, melyekben vastagon benne van a személyes ambíció is!
Szar se lesz a rezsim elkergetéséből, akkor pedig a lopakodó diktatúra nyílt lesz, még brutálisabb, még pofátlanabb jellemzőkkel, hisz észrevette a rezsim, hogy az unió nemigazán gátja az öntelt, megalomán hobbiknak és túlárazásoknak! Ezt követi majd az egyre nyíltabb diktatúra, csak nem így fogják hívni, hanem "eltökélt, határozott, a magyarság nemzethy érdekeit szem előtt tartó, kormányzati lépéseknek"! Ez a 7 év a demokrácia leköszörülésével telt el, akárhova nézünk, politikai állásfoglalásuk miatt rúgnak ki embereket, mi ez, hanem nem vegytiszta diktatúra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.