Olyan kicsi a fizetés, hogy Bécsbe háromszoros pénzért viszik a buszvezetőket az ottani metrófelújítás pótlásához. De ki marad itt?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Koszigin és Brezsnyev beszélgetnek.
Leonyid-Iljics nem kellene megengedni az embereknek, hogy aki akar elmehessen az országból? – kérdi a külügyér
Mire a főtitkár: Na még csak az kéne, ketten maradnánk!
Koszigin: Igen, te meg az hülye Potgornyi!
eszegfu
Bajor Imrét idézve: "Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó"...
Eladott Ország
"Én azt gondolom, hogy a tanároknak, az orvosoknak és az ápolónőknek, továbbá a kutatóknak, mérnököknek, a mindenféle közszolgának és egyszerű kétkezi vagy szellemi munkásnak, pénztárosnak és buszvezetőnek kell itt országot építeni és megfelelő életkörülményeket teremteni. Az isten mentse meg a hívőket azoktól a farizeusoktól, akik hangosan nemzetben gondolkodnak. Magyarságtudatban kelnek és fekszenek. Büszkék a magyarságukra, amit az apjuktól és anyjuktól kaptak, és amiért semmit nem tettek. Az úgy nevezett nemzet vagyonát egy kapavágással, egy fejszesuhintással nem gyarapították, azt szorgosan csak a saját portájukra széthordani voltak képesek. Én nem Mária országában akarok élni, hanem a saját hazámban, ahol az is magyar lehet, aki nem elmeháborodott tévelygő, nyíltan rasszista, nemzetien antiszemita, együgyű alattvaló és vak hívő, aki hagyja, hogy mások gondolkodjanak helyette, és elhiszi, hogy bármilyen isten képes lett volna 6 nap alatt ilyen szar világot teremteni, vagy hogy Isten és Orbán Viktor segedelmével fogjuk helyre hozni, amit ilyen csúful ők ketten basztak el."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.