Semmilyen más okot nem látunk logikusan, ami igazolná az azeri diktatúra iránti örök és megbonthatatlan barátságot, ami az Orbán családot fűzi Ilham Aliyev azerbajdzsáni köztársasági elnökhöz és bájos alelnök feleségéhez. Mi késztetheti egyéb Magyarország miniszterelnökének a feleségét arra, hogy a hazájában nemzeti hősként tisztelt és kitüntetett azeri baltás gyilkos alelnökének kínmosollyal küldjön – az azeri hírügynökségben közölt – gratuláló levelet? De komolyan. Mit kap Magyarország Azerbajdzsántól, ami ilyen megalázó helyzetbe kényszeríti az országunkat mégiscsak első helyen reprezentáló vezetőt és feleségét..?Jaktejet..? Mobiljurták? Tevepatát? Merthogy olajat meg napfényt nem onnan kapunk. Minderre egyetlen ötletünk van, amolyan kültelki, mert gonoszak vagyunk. Jelentős, de láthatatlannak szánt vagyont nyugaton túl kockázatos elhelyezni, hiszen már a svájci bankszámlák sem olyan megbízhatóak, végső esetben már ott is kikérhetőek a betétesek adatai. Mekkora bukta lenne. Logikus,...

(Forrás: pestibulvar.hu, Északi által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@quadrocopter: Nekem már a Svájcból- hátizsákkal vonaton hazaút -kapcsán is megfordult a fejemben--- hiszen épp - a lányomlátogatomsvájcban után ment a -Varangykirály- Azerbajdzsánba. .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@coni: ma, 19:41
OV mondta azerbajdzsáni látogatásakor, azért szeret oda látogatni, mert ott vannak a testvérei, jobban érzi magát, mint Európában!
aremy
de szép lenne mire oda fut-szalad a csüngőhasú csak egy vödörfüge várná!
alterego56
Ha Viktor pénzét Ilham Aliyev őrzi is, én nem tenném le a nagy esküt arra hogy az a lé valaha is az orbán szindikátusé lesz.
Qqberci
@papa.49: 'Oszt mikor megy a pénzért, majd kap a fejébe egy kisbaltát...
lenn
"Azerbajdzsán őrizné Orbán titkos vagyonát" - baltás gyilkosokkal.
Csak beérik a gyümölcs...

Azerbajdzsán az alternatíva az EU-val szemben?
De tényleg!?
Én a kétmillió fideszre szavazó csőcseléket kiküldeném Azerbajdzsánba (cserediák stílusban, de egy kis csavarral: mi kiküldjük az összes fideszes szavazót örökre, de ti ne küldjetek senkit helyettük. Köszi!),

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.