Semmilyen más okot nem látunk logikusan, ami igazolná az azeri diktatúra iránti örök és megbonthatatlan barátságot, ami az Orbán családot fűzi Ilham Aliyev azerbajdzsáni köztársasági elnökhöz és bájos alelnök feleségéhez. Mi késztetheti egyéb Magyarország miniszterelnökének a feleségét arra, hogy a hazájában nemzeti hősként tisztelt és kitüntetett azeri baltás gyilkos alelnökének kínmosollyal küldjön – az azeri hírügynökségben közölt – gratuláló levelet? De komolyan. Mit kap Magyarország Azerbajdzsántól, ami ilyen megalázó helyzetbe kényszeríti az országunkat mégiscsak első helyen reprezentáló vezetőt és feleségét..?Jaktejet..? Mobiljurták? Tevepatát? Merthogy olajat meg napfényt nem onnan kapunk. Minderre egyetlen ötletünk van, amolyan kültelki, mert gonoszak vagyunk. Jelentős, de láthatatlannak szánt vagyont nyugaton túl kockázatos elhelyezni, hiszen már a svájci bankszámlák sem olyan megbízhatóak, végső esetben már ott is kikérhetőek a betétesek adatai. Mekkora bukta lenne. Logikus,...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@quadrocopter: Nekem már a Svájcból- hátizsákkal vonaton hazaút -kapcsán is megfordult a fejemben--- hiszen épp - a lányomlátogatomsvájcban után ment a -Varangykirály- Azerbajdzsánba. .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Juj, miket nem ír ez a pestibulvar.hu! Majd jól megvédi Orbánt és tündéri kis otthonkás asszonykáját a pestisrácok.hu.
Nem értem mit nem lehet érteni a batás gyilkos ügyében! Hát csak humánus volt a min. elnökünk. Hogy mi van az áldozattal? Annak már úgyis hasították (a fejét), neki mindegy! A többi meg csak mese! Miért nem hallottak a megbonthatatlan barátságról? Hát ott van mindjárt a Simlicska barátsága, ugye hogy megbonthatatlan! Minden nap emlegeti a Viktor a parlamentben, meg a régi cimbijét a Sorost is. Na ugye, hogy mindig ők járnak a fejében! Kár kombinálni, a férfibarátság örök.
quadrocopter
Azannyát, nem is annyira logikátlan ez a feltételezés, sőt, egészen életszerű és logikus!
A harácspatkány naná, hogy nem Svájcba viszi az összelopott közpénzt!
JAJMÁR
Azért óvatosan, már túl sok az összeesküvéselmélet. Immúnissá válunk az igazságra is, ha így megy tovább. Nem borzolja az idegeinket a valóság se!
micfild
@quadrocopter: Nekem már a Svájcból- hátizsákkal vonaton hazaút -kapcsán is megfordult a fejemben--- hiszen épp - a lányomlátogatomsvájcban után ment a -Varangykirály- Azerbajdzsánba. .
papa.49
@micfild: Igazad van, még az is lehet, hogy ott bankol a hazugovics...
RonaGyuri
@coni: legalább is lelkirokonságban vannak! =))
nezelodo
@micfild: Na igen a bankárja volt Svájcban a konzul, micsoda véletlen! A vonaton is a függöny mögé bújt! Hogy foshatott a páncélautónyi TEK-es nélkül.
micfild
@nezelodo: ott voltak azok, csak nem láttuk őket
bencemacska
@coni: ma, 19:41
OV mondta azerbajdzsáni látogatásakor, azért szeret oda látogatni, mert ott vannak a testvérei, jobban érzi magát, mint Európában!
aremy
de szép lenne mire oda fut-szalad a csüngőhasú csak egy vödörfüge várná!
alterego56
Ha Viktor pénzét Ilham Aliyev őrzi is, én nem tenném le a nagy esküt arra hogy az a lé valaha is az orbán szindikátusé lesz.
Qqberci
@papa.49: 'Oszt mikor megy a pénzért, majd kap a fejébe egy kisbaltát...
lenn
"Azerbajdzsán őrizné Orbán titkos vagyonát" - baltás gyilkosokkal.
Csak beérik a gyümölcs...

Azerbajdzsán az alternatíva az EU-val szemben?
De tényleg!?
Én a kétmillió fideszre szavazó csőcseléket kiküldeném Azerbajdzsánba (cserediák stílusban, de egy kis csavarral: mi kiküldjük az összes fideszes szavazót örökre, de ti ne küldjetek senkit helyettük. Köszi!),

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.