Bayer Zsolt és a Hujber Ferenc szemérmetlenül ellopta a show-t az újraválasztott Áder János elől. Ön szerint melyikük ment nagyobbat?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Orbán a Varangykirály, amelyben megalázzák az ápolókat, a tanárokat, ahol mocsár és bűzös szar terjeng a hibbant elméjű hatalmasok áldásos munkája nyomán. Miután pro és kontra örültek/fanyalogtak a sajtó munkatársai, a jól fizetett véleményformálók, illetve az internet népe, ma már tudjuk, hogy szó nem volt itt pártpolitikáról, vagy arról, hogy a művész Orbán rendszerének olvasott volna be. De legalább sokan magukra vették és jól megsértődtek, mint például: Becsik és Bayer. Bárcsak így lenne ötösöm a lottón, ahogy ezt itt összehoztam. Igen, Bayer Zsolt, a Fidesz és külön Orbán Viktor hivatásos ánusznyalogatója és az állampárt aranyszájú tehetsége ugyanúgy magára vette Kiss Tibi trágár költészetét, ahogyan azok, akik szerint a varangykirály minden bizonnyal a miniszterek elnökét testesíti meg. Ezért még azon nyomban és melegében megírta a frappánsnak és tökösnek vélt válaszát. "Te felülsz az álmok foltos indián lovára, és ellovagolsz hamar a kurva anyádba." (Bayer Zsolt)Ebben az országban nem nehéz Bayer Zsoltnak lenni, viszont nem kötelező Bródy Jánosnak vagy Koncz Zsuzsának sem lenni, ha valakinek ez nem megy. Megmondóembert játszani, másnap kihátrálni a mondanivalónk mögül, és a kontextusra mutogatni azonban kóros és tök felesleges. Mert ez legalább annyira hozzájárul a mocsár és a bűzös sár elmélyítéséhez, mint a Bayer elvtárs random érzelmes és szentimentális kurvaanyázása."
Mi is üzenjük Bayernak, hogy "Mielőtt vágtába csapsz, nézd meg, hogy a lovon ülsz-e."
"A döglött dakota ló sohasem botlik."
"A döglött ló is lehet engedelmes, csak azt kell mondanod neki: Fekszik" ...stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.