Beteljesítené a Fidesz 1998-as álmait, és akár a GDP 12 százalékát is oktatásra költené. Egyelőre nem árulta el, kik a társai, de azt megígérte, hogy senki, akinek köze van az elmúlt 27 év politikájához.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Pukli, arulo vagy! Kiket gyujtesz magad kore? Akik veled egyutt elarultak a Tanitanek mozgalmakat? Es a fidesz 1998-as programjaval indulnal? Megint nekiesnel az oktatasnak? Mi a biztositek arra, hogy most jol csinalod majd? te is csak arra vagy jo, hogy megoszd az ellenzeket, de semmi masra.
Ugyanigy osztottad meg a tanarok szakszervezeti mozgalmait, es te se akarsz mas lenni, csak kizarolag megoszto megelhetesi politikus...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Nini, egy újabb pártocska! Mondá az Úr /kivételesen nem orbán, ő csak a magyarországi helytartója/: szaporodjatok, sokasodjatok, gyarapodjatok! És lőn. A gazda szeme hízlalja a disznókat...
Cefi
Pukli István új párttal indulna a 2018-as választásokon.

Fidesz 2.0 néven.
Ludmilla
tanár úr,ön nagyon leszerepelt,elárulta a társait,mit gondol,ki hisz önnek?Takarodjon,mocskos sunyi áruló
lampa laz
...de mineeeeeeeek? Mikor a legnagyobb alkotása a rombolás volt!
adrenalink
@Cefi: 07:04 Biztos nem lesz nagy durranás, legfeljebb egy kis puki:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.