Demszky Gábor szerint a Fidesz nem győzhető le választásokon, ezért az ellenállás más módjait kell kitalálni, és ebben Budapest mutathat utat. A HVG végig vette a 4-es metró körüli botrány részleteit is a volt főpolgármesterrel, ő azonban állítja: mindent ugyanúgy csinálna másodjára is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@CsipkeRózsa: 14.13
Akkor hol lehet a pénz?
Kifújta az ablakon?
bakegya
@Béla333: ORBÁN SÓDERBA FEKTETTE AZ APJA
Béla333
Egyébként Demszky demokrácia elkötelezettségét rögtön az után megbeszélhetjük, miután elszámolt a Margit-híd felújítással, ami aranyárban történt és a Fideszes KÖZGÉP volt a fővállalkozója!
Érdekes, hogy a Margit-hídnál volt fővállalkozó, a jóval komolyabb 4-es metrónál meg nem volt szükséges?!
Béla333
Egyébként meg nem kizárt, hogy éppen Demszkyéknek köszönhetően fog újra győzni Orbán 2018-ban 2/3-al.
Néhány hónappal a választások előtt belibben majd egy bizonyíték féle az MSZP és az SZDSZ érintettségéről és már erről is fog zengeni az ország!
Ha Demszkyéknek van bizonyítékuk a Fidesz érintettségéről (BIZONYÍTÉK!), akkor szerencsés lenne egy percet sem várni, sunnyogni, hogy hátha megússzuk, hanem ki kellene vele jönni! Ha ilyen nincs, vagy háttér mutyik folytak, akkor meg jobb ha nem vezet semmiféle felszabadító háborút!
szaboria1
Az IGAZ NAGYON SOK AZ OLDAL A JELENTÉSBEN DE MEGINT ARRA hajaz a fidesz senki nem fogja a mezei emberek közül elolvasni pedig van benn 2012 évre is vonatkozó adat. Pláne hogy a kifizetések a fidesz idején is történtek. Nem kis mennyiségben.
Béla333
@szaboria1: 15.01
A szóbeszéden kívül valami olyan kellene szerintem, amit Hadházy mutat be hétről hétre!
Név, cím, telefonszám, összeg stb, stb!
Nem népmese kell, hanem valami fogható!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.