Szinte naponta képes átírni a jelent, a jövőt és a múltat Magyarország miniszterelnöke annak érdekében, hogy igazolja saját politikáját. Március 15-én azonban minden eddiginél tovább ment, és olyan historikus handabandába keveredett, melynek értelmét még napokig próbálják kibontani történészek. Öt éve még biztosan kihasználta volna a forradalom és szabadságharc évfordulóját arra, hogy üzenjen a harcunkat eltipró oroszoknak, vagy a korábban 150 évig itt országló törököknek, ám most Putyin abszolutizmusa és Erdogan önkénye a minta, és az Európai Unió vált a despota Szent Szövetség analógiájává. Orbánnak lényegében mindegy, kivel csatázik, csak legyenek mögötte hű vazallusok, akikben mindig felkorbácsolhatja a harci szellemet.

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nála ez könnyen megy, mert elképesztő műveletlenségét a még ennél is nagyobb arroganciájával színesíti! =))
Nagy Mária
@grincss: Nem most történt! Már évek óta írja át a történelmet, beszél olyan valótlanságot, ami csak az ő torz világában él. Csak ebből ne kerüljön már be semmi az OfI-s történelem könyvekbe, mert a tanárok egy része is kezd már megőrülni.
nemjoezigy
Mint a kósa véleményére írtam: Ez is csak a munkásságának SZOKÁSOS része! Tehát szóra sem érdemes, csak sajnos az országunk fizeti az árát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok