“Én 2010-ben és 2014-ben Orbán Viktorra és pártjára szavaztam. Azt viszont ne várja el senki, hogy meghazudtoljam magam és a saját elveimmel szembemenjek” – mondta “civilként” Pukli. Akkoriban megjelent egy cikk a Magyar Narancs hasábjain, amely egy beszélgetésről számol be ahol az iskolaigazgató elmondja konkrét terveit. „Határozottan kijelentem, hogy nem leszek államtitkár, nem vett meg az állam, bár voltak olyan események, amelyek félreérthetők voltak ebből a szempontból” – mondta Pukli, aki üzeni Palkovicsnak, hogy kilépését ne értékelje gesztusként. És ekkor jelentette be a Teleki jelenlegi igazgatója, hogy nem kívánja folytatni az igazgatói munkát, nem szeretne második ciklust (Pukli első ciklusa jövőre lejár), mert „nem változott semmi”. Így jövőre, július 31-ével beadja a felmondását, és el is megy az iskolából. Ez merőben más, mint amit Pukli még szeptemberben nyilatkozott a Magyar Időknek („Egyre népszerűbb az iskola. Nem szeretném, ha ezt ki kellene dobni az...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a kockásinges magyarcigány... vajon mire számít? Vagy mire számít vele a habonyművek?
GeoCravker
“Én 2010-ben és 2014-ben Orbán Viktorra és pártjára szavaztam. Azt viszont ne várja el senki, hogy meghazudtoljam magam és a saját elveimmel szembemenjek”

Dehogy várjuk. Elég nyilvánvalóan a Fidesz érdekét szolgálta a tanárok megosztása, illetve fásultsági koefficiensük növelése a sehova sem vezető, a semmi mentén szervezett és egyre kisebb tömeget megérintő rendezvényekkel. Pukli ezzel anno semmi újat nem mondott. Legfeljebb a szelektív siketek és vakok számmára.
papa.49
A pumukli feltört mint szar a WC. ből, dugulás estén!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.