A hvg.hu írta meg, hogy letámadta Czerván György államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő a lovasszövetség egyik szakemberét, amiért egy tévéinterjúban kritizálta a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházást. A portál meg is szerezte a beszélgetésről készült hangfelvételt. Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje kemény hangvételű közleményben reagált az ügyre.

„Botrányos, hogy a Fidesz-kormány a felcsúti polgármester Mészáros Lőrinc cégeibe önt sokmilliárdnyi közpénzt, a túlárazott kivitelezés silány minőségű, aki pedig ezt szóvá teszi, azt megfenyegetik és eltávolítják a posztjáról. Ez a Fidesz maffiamódszere: Mészáros Lőrinc cégei nem azért nyernek az állami pályázatokon, mert jó munkát végeznek, hanem mert rajtuk keresztül lesz a közpénzből magánvagyon”

– írja Botka.

A politikus szerint a szilvásváradi lovasközpont körüli botrány megmutatja, hogyan működik a Fidesz „lopásalapú” kormányzása. Szakértők szerint a 6 milliárdos beruházás valójában csak 2 milliárdba került, ráadásul a Mészáros Lőrinc cége által ősszel átadott lovardát be kellett zárni, mert a csarnokát nem lehet fűteni, a „felszakíthatatlan, speciális talaj” pedig darabokban szakadt fel.

„Miután ezt ifj. Bozsik József, a fogathajtók szövetségi kapitánya szóvá tette, Czerván György államtitkár telefonon megfenyegette őt, amiről hangfelvétel is készült. A fenyegetést igazolja, hogy Bozsikot azóta eltávolították posztjáról.”

– áll a közleményben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Oké. Botka László közleményben reagált egy fideszes disznóságra. ... és a következmény ?
Semmi, esetleg lesz némi sorosozás, elmúlt nyolcévezés stb.
Hibák, bűnök elismerése eleve kizárt, Személyi tanúságok levonása, elvárható lemondások benyújtása, kizárt.
Magyarországon már csak az segíthetne, ha a bíróság elé, egy olyan oltári nagy disznóság kerülne bizonyítékokkal konkrétumokkal alátámasztva, amit már nem lehetne elsumákolni. Amiért a Fideszes potentátok pofájáról is lesülne az a vastag bőr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@Sziszifusz: A nertársak kellő jogi háttérrel szemünk láttára azt tesznek amit akarnak "osztjónapot!"
egyvandor
@szaboria1: A nertársak lenyúlják a pénzeket, a maradékból (ha egyáltalán megkapja) meg oldja meg az aki rá van kényszerülve a munkára. A minőségi kifogásokat is mi fizetjük A nertársak meg eljogészkedik az egészet. A jogészkedő hercehurcákon is csak markolna egy kis közpénzt. Csoda ha elmarad a minőség?
egyvandor
@justhpeter: Majd a polttisztító péter vádat emel ellenük,
Borsodi
Mészáros egy köz kincs, mért bántjuk? Nem az a lényeg,hogy a munka tökéletesen el legyen végezve,hanem a pénz a OV.Mészaros számláján landoljon.
aremy
@Tavryni őrnagy: kemény ez a botka mint a fagyott kutyaszar halkan mondom hogy itt a tavasz vele meg az olvadás.tessenek vigyázni nem belelépni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.