Védtelen és fegyvertelen emberekre, családokra, nőkre és gyerekekre támadtak gumibottal, könnygázzal, és véresre verték őket. A videófelvételeken vérző fejű emberek láthatók, ahogy a rémült gyerekeikkel a karjukban menekülnek. Ezután támadtak a menekültek a kerítés túloldalán levő rendőrökre kövekkel, mire vízúgyú volt a válasz. A rezsim hazugsággépezete ezt kommentálta úgy, hogy “felfegyverzett menekültek” támadtak a rendőrségre. Ezzel szemben az igazság az, hogy Orbán emberiesség elleni bűncselekményt követett el, amikor védtelen embereket, menedéket kereső embereket tőrbe csalt, saját határain belülre invitált, majd minden ok nélkül a fegyvertelenekre támadt, és a menekülteket brutálisan megverte, gyereke és nől ellen fegyvereket, egyebek mellett könnygázt vetett be.

Forrás: nepszava.club
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@kamazuka: Nem is olvastad el, mert akkor tudnád, hogy: "Orbán nemcsak a kerítéssel provokálta ki az erőszakot, hanem a rendőrei előbb megnyitották a kaput, mintha beengednék a menekülteket, aztán elkezdték ütni-verni őket, és kiszorítani újra a határ másik oldalára. Ez váltotta ki a kődobálást és az erőszakot. Orbán megverette a háború elől menekülőket, emberiesség elleni bűncselekményt követett el."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@eszegfu: Túl jó vagy! Ezek a típusú emberek nem maradnak életben ha elszaporodnak a potenciális gyilkosaink.
eszegfu
@1magyar: Mindenre gondoltam, csak ilyen válaszra nem!:) Egy biztos: a hited megingathatatlan a "potenciális gyilkosokkal" kapcsolatban. További szép napot!
1magyar
@Horizont: Öreg,buta, liba ügyben te vagy a legfőbb érintett. Neked a magadhoz való eszed sincs meg - már írtam. Azonkívül te segédkezel a kontinens tönkretételében.
Mert neked nem a jóságod van meg, hanem gonosz vagy a saját fajtáddal szemben.
jancsipapa
@kamazuka: Így bizony.A határunkon nem lehet menekült ,mert minden szomszédos ország biztonságos . Meg egy pár ,amelyiken útközben átjöttek...
kamazuka
@jancsipapa: Elképzelem,hogy menekülök a rezsicsökkentés elől.Asszem Grönland,vagy az antarktisz is megfelelne.
Csak hát egyiken a jegesmedvék,a másikona pingvinek.
Nehéz a választás.
bence
@Rockxy: ! Hogy őszinte legyek , nem erre a válaszra számítottam ! Az utolsó állításodról csak annyit , igen mélyre teszed Gyurcsányt és szinte magyarázatot találsz orbán számára ! Még hogy rugdosni kell orbánt , hogy lefeküdjön a nagytőkének ?! Ez mindennek lefekszik aminek pénz szaga van főleg ha a zsebébe vándorol !Ha ezt az állításodat komolyan gondoltad , akkor végtelenül sajnállak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.