Óriási felháborodást váltott ki a Dunakanyarban egy kormányrendelet, miszerint - utólag - árterületi épültnek nyilváníthatnak több ezer ingatlant. A házak, nyaralók értéke elvész, a teljes dunaparti környék elértéktelenedik. Többszázezer ember házát, nyaralóját fogja ugyanis a hatóság árvízzel sújtott területen lévő ingatlannak nyilvánítani.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bestia
Sok épületet például úgy érint a törvény, hogy azoknak köze sincs a parthoz. Házak százai úgy kerülnek a kedvezőtlen kategóriába, hogy köszönő viszonyban sincsenek a Dunaparttal. A folyó vizétől számított magasságuk még a negyven métert is eléri.

Egy újabb megfontolt rendelet. Azt sem értem, hogy miért kell árterületen építkezni?
Hoppare
"Azt sem értem, hogy miért kell árterületen építkezni? " Csak úgy nem lehet építkezni, szóval korábban kaptak építkezési engedélyt...

Ezt egyszerűen el sem akarom hinni.
vagyigen
"szóval korábban kaptak építkezési engedélyt... "

vagy igen, vagy nem....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.