A Miniszterelnökséget vezető miniszter siralmasnak nevezte, hogy a 28 vizsgált külföldi egyetemből 27 problémás. Élőben a 83. kormányinfó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ahány fideszes politikus lenne vizsgálva annyi lenne problémás szóval lézerjani a kurva anyádat...meg a fidesz szavazóknak is.
bencemacska
Legjobb lenne ha te higgadnál le örökre.
Hány ingerem van, amikor meglátlak! Főleg mióta megtudtam, hogyan vadásztok fácánra, meg vadkacsára.
Ugye tudod milyen a "szúrt" vadkacsa???
Eladott Ország
A nagyon hülye kormány hiperkretén, de legalább végtelenül aljas ötlete az úgynevezett Sorosegyetem ellehetetlenítését illetően már a világsajtót is bejárta (tudom, a BBC nem világsajtó), az uniós biztosok heti ülésén Brüsszelben terítékre került, arról nem beszélve, hogy az Egyesült Államok baráti kormánya is világossá tette: ők támogatják az egyetemet, úgyhogy nem biztos, hogy nem kéne befejezni a baromkodást. Úgy értem, még a zakkant csilliárdos ingatlanügynök Donald Trump államelnök pártja is rossz szemmel nézi a csúti parafenomén kisebbségi komplexusból fakadó idétlenkedését a tanszabadság és az egyetemi autonómia körül. Ezekután mindenki higgadjon le.
RonaGyuri
Töredelmes vallomásnak még el is menne

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sorozatban a 83. Kormányinfót tartotta meg a Parlamentben

A derék Lézer Jankó – most a Heinekenes magánszámáról nem szólt – tudta közölni, hogy „Mindenki higgadjon le!”. Majd kifejtette, hogy „szerinte hisztériakeltés zajlik az egyetemek körül.”!
Igen egyetértek, s nem csak az egyetemek körül, de folyamatos hisztériakeltéssel terelik el a figyelmet arról, hogy valójában mit művelnek az országgal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.