Orbán Viktor Ferenc pápánál járt audiencián, amelyről Facebook-oldalán képet is posztolt. A kommentelők nem kímélték a római katolikus egyház fejét. Magyarország miniszterelnöke és Ferenc pápa eltérően gondolkodik a menekültekkel kapcsolatban: az egyházfő korábban azt szorgalmazta, hogy a nemzetek és vezetőik "nyissák meg szívüket és nyissák meg kapuikat" a menekültek előtt. Ezzel szemben Orbán Viktor a megoldást abban látja, hogy nem Európán belül kell segítséget nyújtani, hanem a segítséget kell a háborús területekre vinni. A kommentelők ezen felbuzdulva elküldték a pápát melegebb éghajlatra, amikor Orbán Viktor Facebook-oldalára posztolta legújabb fotójukat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@lenn: 19.28 ,,FERENC PÁPA ÓTA LÁTVÁNYOSAN ROSSZABB LETT A VILÁG.
EZ TÉNY! "

Te szemcsésagyú, mióta hívják orr-bánt Ferenc pápának?
Ördögvadász
Fogadta a teljes EU politikai elitjét a hízelgő, hazug, lagymatag Franzi Pontifex.
A Bergoglio-Stylet egyenként lehelte a terrorista vezérek fülébe:
Együtt ézek veletek és megáldom ezennel lelketek és testetek üdvösségemmel, áldásomat adom rátok, hogy még több migráncsot tudjatok az európai nagy családba fogadni.
Engedelmeskedjetek FIAIM más népekkel és vallásokkal szembe, a rászorulóknak pedig védelmet és kenyeret bíztosítjatok. Áldásom adom rátok!
JAJMÁR
Jó nagy zűrzavart kavart némelyek fejében az orr_báni politika!
De még a lelkekben is. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.