Észrevette már valaki, hogy a fél ország 20 évvel idősebbnek néz ki a koránál, azon aprócska okból kifolyólag, hogy nincs pénze - biztosítottként - fizetni fogászati kezelését, vagy fogpótlását?Ha szegény vagy, a fogaid gyorsabban romlanak. Ugyanis a szegénységgel együtt jár az egészségtelen életmód is. Az étrend szénhidrátra és zsírokra épül, ha igazán szegény vagy, fogkrémre biztos nem telik, örülsz, ha az árából veszel egy kiló csirke farhátot. Ha gyümölcs, akkor alma - ami persze egészséges - de a szuvasodó fognak már tök mindegy, milyen gyümölcsöt rágsz, így is fáj, úgy is fáj.

Forrás: kmks.blog.hu
Feltöltő: MariO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez az egyik legpofátlanabb döntés volt, Bokros csomag, hogy a fogászat ingyenességét megszüntették. A foga hulljon ki mindennap!
De a fideszék sem hozták vissza, csak a stadionépítés nekik a fontos!
1magyar
Rossz foggal a rágás sem tökéletes és ez hozza magával a többi betegséget. Megelőzés miatt is kell a fogakra vigyázni. Persze minimálbérből is elég húzós.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.