Ki is rabolta őket. Ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek. Összeverekedett egy román férfi Budapesten egy ötfős társasággal, majd kirabolta őket - közölte a rendőrség. Április 1-én, 23 óra körül a Szent Gellért szobornál a 24 éves támadó egy több fiatalból álló társaságba kötött bele, és verekedni kezdett velük. Erőszakkal elvette az egyik fiú mobiltelefonját, bérletét és pénzét, míg egy másiknak összetörte a mobiltelefonját, és a zsebeiben kutatott. Ketten súlyos, hárman könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök fél órán belül elfogták C. M. román állampolgárt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak. Rablás és több rendbeli súlyos testi sértés, valamint kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat ellene eljárást a rendőrség.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ezeket hozza a rühes csutigeci a nyakunkra, ellenőrizetlenül, szavazatokért cserébe. Rohadék fideszállat az is aki rájuk szavaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Biztos nem kapta meg 2014-ben az orr-bántól beígért szavazati jussát, hát gondolta, hogy kamatostul beszedi.
Klubtag
@farkas: A törvénytisztelet és a megszeppenés két különböző dolog, az nem önbíráskodás, ha öten lefognak egy őrjöngő randalírozót és közben rendőrt hívnak, marad tehát az a variáns, hogy gyerekek lehettek.
papa.49
Nagyon kellenek nekünk a ,,bocskoros atyafiak,, nekem ugyan nem!!!
Cefi
@farkas: Ne játszd a suttyó fejed bringás. Suttyób vagy mint a földid, a rezsiszilárd. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába, te 6 nickes szarcsimbók.
farkas
@Cefi: Aki a legcsúnyábban beszél (beszéd?) annak van igaza? Esetleg félni kell tőle? Mint az oviban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.