Orbán Viktor az orosz energetikai óriás, a Roszatom pénzéből kaarta megvenni az RTL Klubot és aztán megszüntetni a vezető magyar kereskedelmi televíziót. Ő emiatt haragudott meg a miniszterelnökre – állítja Simicska Lajos abban az interjúban, amelyet hétfőn adott a 24.hu-nak. Simicska a portálnak elmesélte, hogy a 2014-es választási győzelem éjszakáján felhívta a miniszterelnök, hogy gratuláljanak egymásnak és hogy a másnap találkozzanak. Ezen a találkozón Orbán aztán előadta, hogy képzeli el a média átalakítását. Hüledeztem, hogy miket mond – emlékezett vissza a hallottakra a milliárdos nagyvállalkozó, Orbán ugyanis azt találta ki, hogy az orosz energiaipari óriás, a Roszatom pénzéből megveszi az RTL Klubot, aztán megszünteti a vezető kereskedelmi televíziót. Az ügylet 300 millió euróba (átszámítva 100 milliárd forintba került volna. „Lehet oligarcházni, milliárdosozni, attól még nekem is vannak elveim” – fűzte hozzá, hogy miért nem tetszett neki az egész.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Gerinctelen mocskos söpredék !
Fáj az igazság, az, amit egy kereskedelmi televízió feltár a tetves lefizetett
közmédia helyett !
Cefi
@nyanya001: Az még hagyján. De milyen pézből?? És akkor miből lett volna paksll ? Legóból. Rühes hazug kotorék. Lehet hogy kezd billegni a bili?
nyanya001
Hajrá RTL !
Húzzatok bele jó a híradótok nem olyan szar mint a közpénzből fizetett
szennycsatornáké.
Csakis ezt a híradót nézem mert HITELES !
Desischado
Ilyenkor van hányingerem ettől a mocsok parazitától. Ennek semmi sem szent, mindegy, hogyan, de ki akar csinálni mindenkit, aki az útjában van. És mindezt csak azért, hogy lophasson tovább! Nem csoda, hogy simicska is besokallt, ez már nyilván neki is sok volt. És sokan meg istenítik ezt a föld terhe mocskot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.