Vidéken töltötte a hétvégét, esetleg külföldön a teljes hetet? Akkor lemaradt a netadó óta legnépesebb magyar tüntetésről. A CEU ellehetetlenítésére tett kísérlet hozott össze egy soha nem látott koalíciót a Budapesten élő külföldiekből, magyar diákokból és a rendszer hazugságait már nehezen viselő értelmiségiekből. A hvg.hu igyekszik áttekintést adni, mi vezetett a vasárnapi demonstrációhoz, és az mitől volt egyedi az elmúlt évek tiltakozásaihoz hasonlítva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a "a rendszer hazugságait már nehezen viselő értelmiségiek" címke enyhén szólva is nagyon mellément. Persze lehet vannak ilyenek is, de csendben lapító többség mellett inkább - ahogy ez a létezőben is megvolt - az egyre jobban igazodók tömegei érzékelhetőek! =))
Manhattan
A geci mondta, hogy ez a lázadás éve! Most megkapja! )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.