Családjuknak üzenő fiatalok mondják el a Momentum Mozgalom szerda reggel közzétett videójában, mit jelent számukra a CEU hallgatójának lenni, és miért kell szerintük kiállni az intézményért nemcsak nekik, hanem mindenki másnak is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Jó napot! A szerda reggeli felhívás kissé elkésett, tegnap vagy tegnapelőtt kellett volna kardoskodni! Ez már csak amolyan utóvéd harc!
Eladott Ország
Itt az új Fidesz, itt az új Orbán. A momentum egyébként a fidesz ifjúgárdája,( mолодая гвардия) Timur és csapata, vagy a csipet csapat , ezért is kivánják többek között megváltoztani a választási törvényt. Jellemző a fidesz hiteltelen, kétszínű, hazug politikájára,- kaméleonba oltott páva - hogy Kupakos Lala nemrég jelentette be, hogy már nem nyúlnak hozzá a választási törvényhez. Le kellene venni az álarcot Timur és csapatának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.