A Magyar Nemzetnek adott nagyinterjút a DK elnöke, aki szerint a 2006-os zavargásokat a Fidesz szervezte, Orbán Viktort pedig megzsarolták az oroszok.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Minden relatív.
Ha választani kell Orbán, Botka, vagy Vona között,még mindig inkább Gyurcsány.
De ha tudtok jobbat, tárt karokkal várom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@aremy: szerintem nem keverendők a dolgok. Az emeszpé lejárt, elaggott, ellustult és valójában soha nem is változást akaró, az uralkodásba belebutult, ráadásul egymást eláruló párt lett. El is buktak.

A Gyurcsány volt aki ebből a mocsárból ki akarta vezetni a komcsikat. Ez volt a öszödi beszédben. Naiv volt, elbukott mert elárulták a padkányok.

A cigó erre (ügyesen) ráépített egy egész választási ciklust és ez működött, mert az embereknek igen kevés eszük van, lásd elempés béla és a hasonmásai. Ők döntötték meg a rendszert mert beszopták amit a geci a fejükbe töltött (és a siffer erre rásegített ezerrel).

Akkoriban a fletózáson kívül semmit nem lehetett olvasni a fórumokon, mindenki őt szidta.

Az értelmesebbje már csendben van és rájött, hogy mi történt, a geci megvezette az egész országot (jó, csak a felét). A hülyébbje még mindig fletózik.

Ez van, marad a 4/5.
aremy
@Peller Anikó: amit írtál azzal egyetértek de akkor is azt mondom hogy ne me székért ácsingózzon mert akkor ő sem külömb mint a többi demokratának mondott tömörülés.
lópicigáspár
@szaboria1: És nem tanult belőle, hisz most is van a környezetében ilyen! Személyes tapasztalat, szóval ennek az ellenkezőjéről nehezen fognak meggyőzni!
Béla333
Abban nincs igaza itt egyes megmondó kislányoknak, (akikből ki sem nézné az ember, hogy milyen mocskos szájuk tud lenni!) hogy az egész öszödi történet meg az ehhez kapcsolódó DK-s legendák nem Gyurcsányról kellene hogy szóljanak, hanem rólunk, az országról.
El kell egy kicsit szakadni ettől a mártíromságtól amit itt a DK-sok szőnek az "igazságbeszéd" köré, ugyanis az az igazság hogy 1994 óta az MSZP is és a Fidesz is csak a lopásokban, az adóforintjaink lenyúlásában értett egyet!
Egyik sem az ország sorsát nézte, csak a pártpénztár és a saját zseb tömködését, a lopott pénz elosztását, miközben az ország folyamatosan csúszott lefelé.
Nem tettek semmit ennek a megakadályozásáért.
Mai hír, hogy szlovákia rakéta sebességgel húzott el mellettünk, lassan már a nyugati életszínvonalat is elérik, mi meg a régió utolsók lettünk.
Ez a lényeg, öszöd meg minden más csak púder!
Ha nem megy a politikai "elit"-nek a kormányzás, az ország vezetése, akkor mindenkinek jobb, ha eltűnnek a francba!
Peller Anikó
@aremy: nem kell különbnek lennie tőlük ebben a tekintetben, neki a cigánynál kell különbnek lennie. És attól milliószor különb. De könnyen lehet, hogy milliárdszor.

Még a fizetését sem vette fel ha igaz a szóbeszéd. Hol látsz Te a politikában a többiek között ilyet?
aremy
@Peller Anikó: nem szeretném ragozni de ne a me székért harcoljanak mert a ferke többet tett 14 óta mint a többi demokratikus ellenzéknek mondott gyülekezet és ha most ő is csak a székre pályázik akkor marad minden a csügőhasú és az ss hordánál egy szóval kurva világ jön ránk!!!és ha még egy két hónapig erről megy majd a vita hát akkor szarok a ferkére is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.