A Magyar Nemzetnek adott nagyinterjút a DK elnöke, aki szerint a 2006-os zavargásokat a Fidesz szervezte, Orbán Viktort pedig megzsarolták az oroszok.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Minden relatív.
Ha választani kell Orbán, Botka, vagy Vona között,még mindig inkább Gyurcsány.
De ha tudtok jobbat, tárt karokkal várom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
FERKE az hogy ki szervezte a 2006-os balhét az köztudott és naggyon jóó lenne ha nem me székről álmodnál hanem az ss le váltásáról!
Qqberci
Leállhatna már. Így többet árt, mint használ...
magyarbakancs
"Gyurcsány nem zárja ki, hogy újra miniszterelnök lesz"
Na az bakerezne be!
Tudtam ,hogy egoista de ,hogy még idióta is.
Nem látják,hogy annyira szeretik mint seggen a pattanást.
Béla333
Az évek óta tartó cirkusz körülötte erre ment ki.
Kibújt a szög a zsákból!
Nem Orbán leváltása itt az érdekes, hanem Gyurcsány ambíciója!
RonaGyuri
Felettébb egyetértek azzal a felvetéssel, hogy őt és a dagadt törpe barátját kizárják! =))
elnyomott
Minden relatív.
Ha választani kell Orbán, Botka, vagy Vona között,még mindig inkább Gyurcsány.
De ha tudtok jobbat, tárt karokkal várom!
lópicigáspár
Ha rajtam áll, biztos nem! Amíg férgekkel veszi magát körbe, biztos nem szavazok rájuk!
Eladott Ország
Az országnak a KISZ titkárokból már elege van, vagy az olyan tolvajokból akik kinevezték magukat vagyonőrnek, a polgárok azért teljesen nem buggyantak meg.
1magyar
Burkagyártásra felkészülhetnek a varrodák - de ez már csak álom neki.
nemkati
Majd a Momentum tesz róla, hogy ne lehessen többet m.e. De 0rbán se.
nemkati
Szerintetek ki legyen 0rbán után a miniszterelnök?
Cicamama55
Én soha nem kedveltem Gyurcsányt, de az az igazság, hogy elég gyakran az én véleményemet is megfogalmazza bizonyos kérdésekben. Valóban sok a támogatója mifelénk is, de kizárt dolognak tartom, hogy ő bármikor, még egyszer miniszter elnök legyen.
Béla333
Újra miniszterelnök? Egy másik cikkben éppen arról pampog, hogy nem is olyan nagy probléma, hogy az ő miniszterelnöksége idején mondjuk az autópályák felülszámlázásánál 100/ezer milliárd adóforint tűnt el, hiszen ez csak "rendszerhiba"! Ő megbocsájt saját magának!
Meg hogy 2006-ban ő tudta, hogy a Fidesz állt a zavargások mögött, csak éppen nem tett semmit ellenük! Miért is?
És még ő akar újra bizalmat kapni a választóktól?
micfild
@elnyomott: Bajnai??
az a gond, hogy ő tuti nem vállalja
esetleg Bokros.. de ő inkább pénzügyminiszter legyen,,
silber13
Sajna, de úgy érzem, marad a csúti kertitörpe. Annál is inkább, mivel a patologikushatalo4méhségéden minden aljasságra képes, minden eszközt felhasznál, szarik az országra
Peller Anikó
@elnyomott: nem tudnak jobbat, az itt élő fletózó szerencsétlenek (akik a cigót hatalomba juttatták) csupán egyetlen dolgot akarnak nagyon: a fletó ne legyen.

A többi ott rohaggyon meg a nyakunkon akár örökre, de a fletó ne legyen

Legyen inkább az orbányi mert az nem lop, így aztán maradjon inkább a bandája is mert azok sem lopnak. Hiszen már lassan nincs is mit.
Eladott Ország
"Olyan érzésem van, hogy megint elő fog állni választások előtt a fosó galamb a jégen –
szindróma és mindegyik baloldali formáció addig toporog, ameddig csak lehet. Taktikailag
persze, ez nem is kérdés. Ez a taktika remekül bejött 2014­-ben is, amikor az utolsó perceket is kihasználták arra, hogy kinyírják egymást, de még előtte eldöntsék, ki is fog a miniszterelnöki trónusra ülni. Mivel a fővárosi önkormányzat háromszorosára emelte a területfoglalási díjakat, a DK kénytelen volt lefújni a tervezett majálist. A csalódott (vagy nem csalódott) szimpatizánsoknak mondta azt Gyurcsány, hogy: Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből. No. Esetleg még a DK­-nak van esélye leváltani a Fideszt. Akinek ilyen Gyurcsánya van, amelyik átviszi a falat is, az mindent elérhet, amit csak akar! Holnap szerencsére már május másodika lesz."
szép új világ
Gyurcsánynak vannak jó megállapításai és jó elképzelései, de az, hogy Ő ismét miniszterelnök legyen azt inkább ne! A 2010-es fide$$ 2/3 java részben neki köszönhető!
elnyomott
@szép új világ: A Fidesz a rá szavazóinak köszönhető. Meg annak a hülyeségnek "hogy bárkit, csak őt ne".
Hát, a bárki bejött, most ez van! A felelősséget meg annak kell vállalni, aki megszavazta.
elnyomott
@micfild: Hát, csak a készletből lehet választani, aki vállalja és jelölteti magát.
Én szívem szerint Mátyás királyra szavaznék...
lampa laz
A szemétből csak szemetet lehet guberálni. Ott is csak álom a gyémánt gyűrű.
Béla333
"Gyurcsány nem zárja ki, hogy újra miniszterelnök lesz"

Még jó, hogy ez nem a saját döntésén múlik! Ahogy szerinte ha volt is valamicske bűne a miniszterelnöksége alatt elkövetett ügyek miatt, szerinte már elég volt a bűnhődésből!
aremy
@Peller Anikó: azért az ss hatalomra kerülésére a möszöpö szerintem többet tett
szaboria1
@elnyomott: Mátyás király is bizony nagy adó szedő volt csak hát mindig a szépre emlékszünk.
szaboria1
@lópicigáspár: Nála az volt a baj későn vett észre, hogy hátba szúrják.
szaboria1
@szép új világ: Nem neki hanem azoknak aki a párton belül estek neki. Pl. a kis Szili Katika aki most a fidesz seggét nyalja. Ő egy sértődött, mert nem lett köztársasági elnök.
elnyomott
@aremy: Nekem nincs gondom a nagy adóval. Ha az jó helyre megy, ha az ország valóban jóléti állammá válik és ha jövedelem olyan, hogy megfizethető.
Nem akarok én semmit ingyen, csak annyit, hogy a tisztességes munkából tisztességesen lehessen megélni és tisztességes színvonalon éljen az ország.
aremy
@szaboria1: azért aki nem nemzetes az utálattal fog emlékezni az ovira és az ss csapatára!
Peller Anikó
@aremy: szerintem nem keverendők a dolgok. Az emeszpé lejárt, elaggott, ellustult és valójában soha nem is változást akaró, az uralkodásba belebutult, ráadásul egymást eláruló párt lett. El is buktak.

A Gyurcsány volt aki ebből a mocsárból ki akarta vezetni a komcsikat. Ez volt a öszödi beszédben. Naiv volt, elbukott mert elárulták a padkányok.

A cigó erre (ügyesen) ráépített egy egész választási ciklust és ez működött, mert az embereknek igen kevés eszük van, lásd elempés béla és a hasonmásai. Ők döntötték meg a rendszert mert beszopták amit a geci a fejükbe töltött (és a siffer erre rásegített ezerrel).

Akkoriban a fletózáson kívül semmit nem lehetett olvasni a fórumokon, mindenki őt szidta.

Az értelmesebbje már csendben van és rájött, hogy mi történt, a geci megvezette az egész országot (jó, csak a felét). A hülyébbje még mindig fletózik.

Ez van, marad a 4/5.
aremy
@Peller Anikó: amit írtál azzal egyetértek de akkor is azt mondom hogy ne me székért ácsingózzon mert akkor ő sem külömb mint a többi demokratának mondott tömörülés.
lópicigáspár
@szaboria1: És nem tanult belőle, hisz most is van a környezetében ilyen! Személyes tapasztalat, szóval ennek az ellenkezőjéről nehezen fognak meggyőzni!
Béla333
Abban nincs igaza itt egyes megmondó kislányoknak, (akikből ki sem nézné az ember, hogy milyen mocskos szájuk tud lenni!) hogy az egész öszödi történet meg az ehhez kapcsolódó DK-s legendák nem Gyurcsányról kellene hogy szóljanak, hanem rólunk, az országról.
El kell egy kicsit szakadni ettől a mártíromságtól amit itt a DK-sok szőnek az "igazságbeszéd" köré, ugyanis az az igazság hogy 1994 óta az MSZP is és a Fidesz is csak a lopásokban, az adóforintjaink lenyúlásában értett egyet!
Egyik sem az ország sorsát nézte, csak a pártpénztár és a saját zseb tömködését, a lopott pénz elosztását, miközben az ország folyamatosan csúszott lefelé.
Nem tettek semmit ennek a megakadályozásáért.
Mai hír, hogy szlovákia rakéta sebességgel húzott el mellettünk, lassan már a nyugati életszínvonalat is elérik, mi meg a régió utolsók lettünk.
Ez a lényeg, öszöd meg minden más csak púder!
Ha nem megy a politikai "elit"-nek a kormányzás, az ország vezetése, akkor mindenkinek jobb, ha eltűnnek a francba!
Peller Anikó
@aremy: nem kell különbnek lennie tőlük ebben a tekintetben, neki a cigánynál kell különbnek lennie. És attól milliószor különb. De könnyen lehet, hogy milliárdszor.

Még a fizetését sem vette fel ha igaz a szóbeszéd. Hol látsz Te a politikában a többiek között ilyet?
aremy
@Peller Anikó: nem szeretném ragozni de ne a me székért harcoljanak mert a ferke többet tett 14 óta mint a többi demokratikus ellenzéknek mondott gyülekezet és ha most ő is csak a székre pályázik akkor marad minden a csügőhasú és az ss hordánál egy szóval kurva világ jön ránk!!!és ha még egy két hónapig erről megy majd a vita hát akkor szarok a ferkére is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.