A CEU ügye aggasztja Washingtont, de az Egyesült Államok nem köt olyan megállapodásokat, amilyet Magyarország szorgalmaz a CEU-val kapcsolatban – közölte kedden Hoyt Yee, az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkára. A labda tehát Orbán Viktorék térfelén pattog. Washington nagyon aggódik a felsőoktatási törvénymódosítás miatt, amely Washington szerint a Soros György által alapított Közép-európai Egyetem (CEU) ellen irányul. Az ügyben azonban a magyar kormánynak és a CEU-nak kell megállapodásra jutnia.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem akarom elhinni, hogy volt olyan ostoba, hogy azt hitte rákényszeríthet bármit az amerikai elnökre. Obama nyilvánvalóan nem jegyezte, most pedig azt hitte, hogy Trump Leet megvezetheti ? Szánalmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Milyen többit? Mindenre választ kaptál!
Csizmás Kond
@quadrocopter: kell a francnak a válaszod...az értelmetlen beírásodra reagáltam, mert ha elolvasod mit írtam nem kellett volna ilyen marhaságot leírj.
Nessy
Száz szónak is egy a vége! Amerika nem köt bilaterális szerződést Orbán agymacskája szerint. a CEU nem tud pár hónapon belül amerikai campust elővarázsolni a cilinderből, ergo teljesül pártunk és kormányunk óhaja, CEU aus radiren! Jöhet az eke beszántani, és sóval bevetni a helyét. Ennyi! A többi dajka mese hölgyeknek!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Pontosan a baromságaidra kaptad a válaszokat!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...most akkor kiélvezkedted magadat vagy még szeretnéd folytatni ?
papa.49
@spu00: El vagy tévedve egy árva helyettes államtitkár jön TÁJÉKOZÓDNI a helyzetről, NEM KÜLDÖTTSÉG, nem a MICSURIN TÉESZT KELL MEGNÉZNI A SZU.BAN MINT RÉGEN, AMIKOR KÜLDÖTTSÉG MENT MEGNÉZNI A NAGY SEMMIT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.