A főszerkesztő és volt kormányszóvivő Borókai Gábor szerint a CEU-ügy egyértelműen a megleckéztetésről és a sarokba szorításról szól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
van erre egy szakkifejezés: MEGRENDSZABÁLYOZÁS!
Klubtag
Bárhonnan is közelítjük meg - ez az eseménysor az állatorvosi ló esete, mely magán viseli a fidesz-kdnp kormány társadalom-filozófiáját (lsd: a nép igazodjon, mi tudjuk mi a jó és helyes),
demokráciafelfogását (lsd: rapid, erőszakos, valódi konzultáció nélküli egyedi törvénykezés),
s mindebből következően az elvindikált kizárólagos jog az ország anyagi javai felett való rendelkezésre (lsd: pl. közbeszerzési gyakorlat). Itt és most az utolsó bástya lerombolását tűzték ki célul, méghozzá a gondolatszabadság eltiprását, mert bizony a modern, demokráciára épülő gondolkodásmód terjedése kíméletlenül a végüket jelentené. Ezt ismerte fel egy emblematikus fideszpojáca és állt neki a maga utánozhatatlan "kultúrált" módján népnevelni (lsd: fenyegetőzni). Nos ahelyett, hogy pártja csitította volna, még nekiállnak mentegetni, hát ez az önleleplező hozzáállás vetíti előre igazán a szomorú jövőt, amire nem árt felkészülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.