Szürreális megjegyzések közepette tartják csütörtökön Gulyás Márton aktivista és Varga Gergely perét. A két tüntető hétfőn a Sándor-palota előtti demonstráción öntötte le festékkel az épületet és néhány rendőrt, ami miatt most garázdaság ellenük a vád. Ma van a gyorsított eljárás első fordulója. Az Orbán-kormánynak pedig kétségbeesett szüksége lehet, hogy valami befeketítse az egyébként említésre méltó agresszió nélkül tartott tüntetéseket, az ügyész ugyanis azzal érvelt, hogy Gulyás és Vargamegbotránkozást, riadalmat keltettaz Áder János államfő ellen tüntető tömegben. Erre az egész tárgyalóterem röhögésben tört ki. Megbotránkozást ugyanis legfeljebb az az Áder válthatott ki a tüntetőkben, aki hétfőn aláírta a CEU ellehetetlenítését szentesítő törvényt úgy, hogy a lánya Londonban egy hasonló keretek között működő egyetemre jár. Gulyás éppen ezzel védekezett, amikor az ügyről kérdezték. Elmondta, kifejezetten készült rá, hogy narancssárga festékkel dobja meg a Sándor-palotát, mert a...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A semmiért börtönt? Hihetetlen! Lufikkal és sárga festékkel okoztak a vádlottak ijedelmet és megbotránkozást a többi ott megjelent tüntetőben. Csoda, hogy végig bírta olvasni az ügyész röhögés nélkül... Ezek tanult értelmes emberek!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Magyar Ügyvéd
"72 órára bármelyik gyanúsítottat őrizetbe lehet venni?
Nem. Hiába gyanúsítanak valakit szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésével, és hiába lehetne elvileg helye előzetes letartóztatásnak, a nyomozó hatóság nem önkényeskedhet, és szívatásból nem tarthat bent senkit.
Gulyás ügyében pedig úgy tűnik, hogy a 72 órás őrizet nem büntetőeljárási érdeket szolgált, a hatóság csupán meg akarta szívatni az izgága aktivistát, egyúttal példát akart statuálni a hozzá hasonlóan gondolkodók megfélemlítése érdekében. Ez aligha tekinthető jóhiszemű joggyakorlásnak. Ezért az egyezménysértés igen valószínűnek tűnik. Miként az is, hogy a visszaéléshez hozzájárult az a körülmény, hogy az ügyben az ügyészség nyomozott, és így az őrizetbevétel indokoltságát külső szerv nem ellenőrizte."
index.hu/index2/#bloghu/magyarugyved/2017/04/13/jogserto_lehetett_gulyas_marton_orizetbe_vetele

Énszerintem Polt már nagyon rászolgált, hogy az egyik tüntető menet abba az irányba haladjon, ahol ez a szemét lakik!
Eladott Ország
@Béla333: nepszava.hu/cikk/1100264-kivel-ultizhat-polt-peter-a-balatonfuredi-luxustarsashazban
Milliárdos üzletemberekkel, köztük jászsági menőkkel vagy a Közgépnek dolgozó vállalkozóval pihenheti ki magát a Balaton-parton, az Orbán Viktor által a NER legfontosabb pillérének mondott embere, Polt Péter legfőbb ügyész. Sok ingatlanja van a főügyésznek, Balatonfüreden, és tudomásom szerint a Regéci vár környékén is, a többit meg a jóisten tudja. A tüntetőknek sok felé kell járni.
Béla333
@Eladott Ország: 06.21
Nem az ingatlanjait kell(ene) körbejárni, mert a jelek szerint ez egy ingatlanmogul, akkor hónapokig körözhetnének a tüntetők, hanem azt a budapesti házat/lakást, ahol a kis családjával lakik!
Szerintem!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 06:46 Értelek, ezt csak tájékoztatásul írtam, met Balatonfüred meg Zemplén az ország két sarka. Legbiztosabb a Fővárosi Főügyészség. Cím: 1054 Budapest, Akadémia u. 13.
advocat
Eladott Ország: A Legfőbb Ügyészség címe, azért Markó utca 16. Polt ott "dolgozik". A felesége meg havi 5 millióért az MNB-ban. Abból azért fussssssa.
Eladott Ország
@advocat: kolozsvaros.com/2016/10/19/felteve-ha-mind-egy-cellaba-kerultok/
Az egész trágyahalom egyik legfényesebb csillaga azonban nem más, mint Polt Péter legfőbb ügyész, aki védi a kormány tagjainak védhetetlen ügyeit, elsikálja a szart, közben Matolcsyval kávézgat és akinek a felesége Matolcsy beosztottja. Csak itt már maga a védelmező is védekezésre szorul, az pedig soha nem jó hír a szervezetten elkövetett kormányzás résztvevőinek. Az a helyzet, hogy billeg a sámli, amin ácsorogtok, mégpedig csoportosan. Hamarosan kevés lesz sértetten kikérni magadnak a kérdéseket, hanem kénytelen leszel válaszolni a lányod barátját érintő kérdésekre is és az a rossz hír, hogy ez lesz a legártatlanabb kérdés. Kezdjetek el gyúrni, mert nem feltétlenül fog betojni az istenadta nép a TEK bohóckodásától, akárhány filmes is dolgozik a jeleneteken. Az újegységről szövögetett álmokat meg majd folytathatjátok később. Feltéve, ha mind egy cellába kerültök.
kolozsvaros.com/2016/11/05/meg-mennyi-tragyat-kell-lenyelnunk-amig-ez-az-erkolcsileg-hulla-minden-mozdulataban-korrupt-celeb-eltakarodik-a-verbe/
Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez a zsé kategóriás, erkölcsileg hulla, minden
mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe, ahelyett, hogy feljelentgetne és a becsületéért sápítozna?
kolozsvaros.com/2016/07/01/az-volt-mar-hogy-polt-peter-te-mocskos-gazember-nem-baj/
Az volt már, hogy Polt Péter, te mocskos gazember? Itt nem arról van szó, hogy mire fussa meg nem fussa, hanem arról, hogy mi folyik ebben a tetves országban igazságszolgáltatás címszó alatt?
kolozsvaros.com/2016/05/22/mi-folyik-ebben-a-tetves-orszagban-igazsagszolgatatas-cimszo-alatt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.