A nagykőrösi Önkormányzati hírek, amely a saját öndefiníciója szerint ingyenes információs lap, egy oldalt szentelt a budapesti tüntetéseknek, és azért érdemes áttekinteni, hogy lássuk, milyen szellemben számolnak be a budapesti eseményekről egy tetszőleges kiválasztott vidéki városban. Már a cím sem hagy kétséget afelől, milyen szellemben: ERŐSZAK ÉS GYŰLÖLET BUDAPEST UTCÁIN: RENDŐRÖKRE ÉS ÚJSÁGÍRÓKRA TÁMADTAK A FELHERGELT SOROSLEGÉNYEK! Így, csupa nagybetűvel, vörösen bekeretezve. Ezután több cikkben is foglalkozik a lap a budapesti történésekkel, és a nagykőrösi lapból megtudhatjuk, hogy virágvasárnap egyeseknek Jézus Jeruzsálembe vonulásának ünnepe, "míg mások robbantgatnak, gyilkolnak, vagy éppen tüntetnek".

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Megy az agymosás a Habony művek irányításával!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
Alig tíz és fél évet késett a nagykőrösi Önkormányzati hírek információja... Újabb 10,5 év múlva beszámol majd a héten történtekről is.
Béla333
Van valaki másnak is infója, hogy városában, községében hasonlóképpen manipulálják a híreket?
Equus
@Béla333: Nyírbélteken a helyi Hírharsona tudtul adta, h a tatárok Muhinál betörtek az országba. Aki teheti nyomuljon a templomba ... az ATM-ek már nem működnek, a Tak.Szöv. is bezárt. Plébános úr a 12-15 év körüli fiúkat külön fogadja. Éjjen IV. Orbán... corr... Béla király
Nessy
Továbbá nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, nem Budapesten, hanem a kormányban. A jereváni rádió után szabadon Nagykőrösön.
RonaGyuri
Tömegkommunikációs lavina

és némi összemosás a 10év előtti dolgokkal

Ismert az a kísérlet – amit az emberi beszéd mint zajos információs csatorna igazolására szoktak bemutatni -, hogy egy szöveget elmondanak egy embernek, aki azt tovább adja a következőnek és így tovább. Nem túl nagy átadás után a szöveg már el is veszti az eredeti mondandóját.
Valami hasonlóval is lehet magyarázni – persze megspékelve a komoly olvasásértési nehézségeikkel - azt a jelenséget, ami a Haboby-Vajna-Mészáros (igazságvesztő bermuda) háromszöggel kapcsolatban az index.hu tárt fel. Beszámoltak a „a nagykőrösi önkormányzati újság” olvasatáról:
„ERŐSZAK ÉS GYŰLÖLET BUDAPEST UTCÁIN: RENDŐRÖKRE ÉS ÚJSÁGÍRÓKRA TÁMADTAK A FELHERGELT SOROSLEGÉNYEK!”, még csak szimpla hazugság, de
„virágvasárnap egyeseknek Jézus Jeruzsálembe vonulásának ünnepe, "míg mások robbantgatnak, gyilkolnak, vagy éppen tüntetnek”, sőt
„egy szűk liberális kisebbség, kiegészülve a szokásos huligánokkal úgy gondolták, vasárnap este randalíroznak egy nagyot, rendőröket vernek, megdobálják őket”.
RonaGyuri
Az igazat megvallva tulajdonképp engem egy kicsit meglepet (csak egy kicsit mert gyakran láttam a véleményalakulásokat ), hogy egy Szakasit unoka fun veti fel a témát, lévén a 10év előtti agymosásban (tessenek megnézni a HírTV korabeli felvételeit) még a Balónét is lenyomta! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.