Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen tisztelni is kell(ene) őket ezért. A nép legyen hálás, mert épp kinyírják az ország legmagasabban jegyzett egyetemét, tapsikoljon, hogy Pénztáros Lőrinc ugrott megint leggyorsabban, és az ötmilliárdos kempingtámogatás hírére megvette a fél Balatont. A nemzeti oligarchák újabb és újabb gazdagodása jó hír a nemzetnek, úgyhogy hálával telt szívvel örvendeni kéne. Erre bazmeg ezek lejánosozzák Kádert és Putyin csicskázzák a Mindenórást.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
"Még annyit: ez a szegény hisztiző, szerencsétlen beteg lény annyit talán még felfoghatna a világból (nem fog fel), hogy hatalmi pozícióból sok mindent ki lehet kényszeríteni. de egyet biztosan nem: a tiszteletet. azt bizony egy vezetőnek a munkájával és emberi tisztességével kell kiérdemelni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@grincss: Lehetne de ő a szó rossz értelmében az, a viselkedése, az egész habitusa, azt mondja ,,ti le vagytok szarva,,...
Jozefina
Malomkő a nyakába és irány Horvátország!!!
quadrocopter
Kövér-Tahó Lászlónak mije dobta le a szíjat?
papa.49
@quadrocopter: Ez a mai 1 milliós kérdés))))))))))
dr. prédikátor
Még hogy ledobta az agya a szíjat!!!A fejébe csak egy rakás szar van !!! Köteles lancelot geci vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.