Egy lány hazafelé tartott szombaton a Szabadság téren tartott tüntetésről, amikor észrevette, hogy két ember követi. A lány nem volt szívbajos, a telefonjával fölvette és élő adásban közvetítette a Facebookon az eseményeket. Antal Nikoletta Henrietta a videón azt mondja: szerinte civil ruhás rendőrök voltak, akik a mosdóba is követték. Amikor a mögötte haladó két ember észrevette, hogy videózza őket, egy idő után már teljesen abszurd módon, hátrafelé menetben mentek a lány után, vagy ahogy ő kommentálta az eseményeket:

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Talán tényleg nem rendőrök volt. Esetleg lelkes fideszesek, akik a pártért vállaltak egy kis megfigyelést.
Szókrakész
És mi ebben a meglepő?!?!?!

Kormánydöntögetnek, vagy nem?!?!?!

Minket a mocskos komcsi érában az "ifjúságvédelmi osztály" nonstop figyeltetett, rendőrökkel igazoltatott, zaklatott, bevitetett, és ütöttek, vágtak, mert mint nyilvántartott "rendszerelleneseket" "védeni" kellett.
a helység kalapácsa
@Szókrakész: Kussoljál már, baszd meg, te bérenc!
Még a nyilvánvalót is próbálod kidumálni?

Le van videózva, vagyis tisztán látszik.

ÁVH újratöltve - a diktatúra foka.

Bárcsak engem követnének így - lenne ott minden...
Videózás nem lenne, de azon kívül minden lenne...
a helység kalapácsa
Férfi vagyok.
Ezt sokáig nem hittem el.
De sokan mondták már ezt nekem (te férfi vagy), tehát el kell hinnem utóbb, mint előbb...

Férfi vagyok.
A férfiak mások.
Mi, férfiak.
Mindenfélét teszünk, férfiasan, ahogy állunk a vártán.
A férfiak mindenre képesek.
Mire képesek a férfiak?
Ne tud meg!
Na jó, elárulom, mindenre.
A világ fele férfi, tehát beszélni kell róluk

Beszéljünk a férfiakról.
Akarsz beszélni róluk?
desiro
El kezdődött a félelem keltés azt hiszik így letudják állítani a fiatalokat.Szerintem nem rendőrök voltak a fideSS kommandósai lehettek nem profik.
desiro
@Szókrakész: van róla bizonyítékod náci geci???
quadrocopter
Azt kell tenni, amit a lány tett! Videó és fotó. Ezek nem rendőrök és nem is AvH-sok, hanem egy, a háttérben fenntartott fideszbérenc társulat, nincs névtábla és szolgálati jelvény, minden jel szerint Cöf-ösök lehetnek. Ez a társulat vidéken lakásokat és autókat bérel - azaz a megfigyelései területre költözik, nyilván nem kifliért! - és szándékosan felfedi, hogy lesik, figyelik a célszemély minden mozdulatát. Tipikusan annak az újságírónőnek az esete, akit még a wc-re is követett a horda. Ennél durvább az ismeretlen módon megszerzett mobilszámok alapján, a készülékek forgalmának lehallgatása, nyilván valahol, valakik koteleségszehgést követtek el, hogy ezek hozzáférhettek a mobilszámokhoz, vagy egyszerűen csak a közösségi oldalakről szerzik meg.
Tehát tiltott adatszerzést folytatnak (Btk. 422.§)

Zalaegerszegen több éve működik egy ilyen csoport, székhelyük ("szolgálati helyük") a Zalaegerszeg Göcseji u. 4.sz. alatti épület, ahol polgárőr fedés alatt unatkoztak, de felirat sehol nem jelezte, hogy ott polgárőr iroda is működne, mindössze egy romos Fordon volt polgárőr felrat és fényhíd egy darabig, de mára már levették onnét is. IZZ-...a rendszáma.
Az épület környékén parkoltak a társulat autói, veszprémi, győr-moson-sopron megyei, vas megyei, kaposvári, szekszárdi, ceglédi és főleg budapesti cégfeliratú rendszámkeretekkel.

Időnként váltják a társulatot ( a megfigyelés szerint ez hetente, vagy 10 naponta következik be) és a gépkocsikat, különösen akkor, amikor észlelik, hogy videózzák, fotózzák őket.
Ezt kell velük tenni!
Van egy bírósági kollégiumi állásfoglalás, mely szerint nem követ el jogsértést az, aki jogos magánérdekből készít másokról felvételeket! Ebben a kérdésben a jogos magánérdek megléte vita tárgya sem lehet!
SystemError
@Szókrakész: "És mi ebben a meglepő?!?!?!" Az baszki, hogy már nem a kommunizmusban élünk... Ebben neked semmi meglepő nincs?
SystemError
Érdekes Rogánt, Mészárost, stb nem követték. Igaz fasszopó Polt és Pintér maffiaállam...
quadrocopter
BDT2011. 2442.
Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése avagy felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel készítése vagy felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet.
Szókrakész
@SystemError: Wazze!!!
Te Nullstein!

Észre se vetted, hogy ugyanazok a komcsik és családjaik uralják még mindig a politikai teret és az országot?!?!?!
Szókrakész
@desiro: És neked arról, hogy van eszed?
papa.49
Isten hozott bennünket az orbáni diktatúrában, hamarosan felállítják az ávót újra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.