Azon civil szervezetek kritizálják az új törvényt, amelyek nem az ország érdekeit tartják szem előtt – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Völner Pál szerint valószínű, hogy ezen szervezetek is látják, ha a törvényt elfogadják, és ezentúl fel kell tüntetniük, hogy mennyi pénzt kapnak külföldről, akkor kiderülhet, hogy Soros György támogatja őket.

Az is szembetűnővé válhat, hogy ezen szervezetek a migránsok betelepítése és a határok megnyitása mellett állnak ki – tette hozzá.

Emlékeztetett, hogy szerdán zajlott a parlamentben a civil szervezeteket érintő törvény vitája, amelyben az ellenzéki pártok szerinte valótlanságokat állítottak.

Hangsúlyozta, Magyarországon összesen mintegy 62 ezer civil szervezet van,és körülbelül a 20 százalékuknak van az új törvényben meghatározott mértékű bevétele, ezek közül pedig nyilvánvalóan csak kevesebbnek külföldi forrásból. Mint mondta, ez is jól mutatja, hogy nem a tervezett módosítással van a probléma, hiszen csak a migrációpártiak bírálják a törvényt, a túlnyomó többségnek semmiféle ellenvetése sincs.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez a sorosféle dugipénz olyan mintha valaki gyerekének idegen adna pénzt drogra...és attól hőbörögne.
szép új világ
@Csizmás Kond: Szépen fogalmazok, hogy nehogy megsértselek. Léptem nyomon mellé csapsz a cimbalomnak! A tisztánlátás érdekében megérné többet olvasnod mint írnod.
Köb Jani
: @szép új világ: Értelmet nélkülöző személy:, soha nem lehet értelmes attól ha sokat olvas, de értelmezhetetlen az olvasott szöveg. Ugyancsak hamis nálad a hangszer, mivel az ütővel nem a természetes hangú húrt ütöd le, hanem a hamisat.,amit te valósnak hiszel, de a hamisság soha nem lehet valós hangzású húr. Buli- buli -buli ez a hangzása a leütött húrnak!
Csizmás Kond
@szép új világ: ...láttál te már cimbalmot vagy csak szerettél volna egyet sziporkázni ?
Béla333
Tovább a Putyini úton! Igaz Fidesz bagázs?
quadrocopter
Nosza, mikor, hol tagadta Sros, hogy milyen civil szervezeteket támogat? A Geci féle koszos hordát soha nem is fogja, Soros embereket és emberi jogokat támogat, nem holmi parazita potyás, a nemzet nyakán élősködő szarházi koszos csürhét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.